AK Parti bürosu önünde ateş açanlar nöbetçi mahkemede

AK Parti bürosu önünde ateş açanlar nöbetçi mahkemede

Bahçelievler’de AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde gerçekleşen silahla havaya ateş edilmesi olayına ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Bahçelievler Kocasinan Mahallesi’nde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde 21 Nisan Cuma günü bir motosikletten silahla havaya ateş edilmesi olayına ilişkin O.Ş. ve C.E. adlı şüpheliler gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Burada nöbetçi savcı tarafından ifadesi alınan 2 şüpheli, ‘silahla genel güvenliği kasten tehlikeye sokma’, ‘mala zarar verme’ ve ‘6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçlarından tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Savcılık ifadesi ortaya çıkan şüphelilerden O.Ş, yakın zamanda cezaevinden çıktığını söyleyerek “Ben ateş ettim ama orası çok uzaktı, en az 300 metre vardı. Ben oraya ateş etmiş olamam, hedef gözetmedim. Kafam iyiydi, pişmanım” dedi.

C.E. ise arkadaşının silahından haberdar olmadığını ve bir anda silah sesi duyduğunu söyledi.
Şüphelilerin Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki işlemleri sürüyor.

Öte yandan şüphelilerin yapılan arşiv incelemesinde O.Ş 17 adet suç kaydı, şüpheli C.E’nin de toplam 21 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.