AK Parti-CHP arasında kalabalık atışması!

AK Parti-CHP arasında kalabalık atışması!

CHP liderinin İzmir programı, İzmir Milletvekilleri AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı ve CHP’li Mahir Polat arasında söz düellosuna neden oldu.

Çankırı’nın “Meydan boş” çıkışına, Polat’tan fotoğraflı, “Şakaysa komik, değilse daha komik” salvosu geldi. AK Partili Çankırı'ya, CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan da yanıt gecikmedi. Arslan, "o meydandaki herkes güzel günlerin yakın olduğunu biliyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti-CHP arasında kalabalık atışması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programında kapsamında Çeşme’de düzenlenen ESİAD Yüksek İstişare Kurulu’na katılarak ardından, Cumhuriyet Meydanı açılışını yaptı. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, açılışı yapılacak olan meydandan bir fotoğraf paylaşarak, “Çeşme’de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için coşkulu (!) kalabalık (!) Hazır (!) Milletvekili olduğu ilde bile karşılığı olmayan bir Genel Başkan…” ifadelerini kullandı.

POLAT: “ŞAKAYSA KOMİK”

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat’tan, AK Partili Çankırı’ya fotoğraflı yanıt gecikmedi.

AK Partili Çankırı bu fotoğraf (üstte) paylaştı.

Polat, açılışın yapıldığı andan bir fotoğraf karesi eşliğinde, AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı’yı, “Şaka ise komik, değilse daha komik! Genel Başkanınızın tepeden bakış açısı sizin de zihniyetinize bulaşmış” sözleriyle yanıt verdi.

CHP'li Polit ise meydandaki kalabalık fotoğrafını (üstte) paylaşarak Çankırı'ya yanıt verdi.

ARSLAN, "MEYDANDAKİ HERKES GÜZEL GÜNLERİN YAKIN OLDUĞUNU BİLİYOR"

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın, “Meydan boş” eleştirisine, bir cevap da CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan’dan geldi. Arslan, "Partimiz miting alanlarında fotoğraf hilesi ile sayı artırmayı bilmez. Halkımızın artan ilgisi ve teveccühü sanırım sizleri rahatsız ediyor ama bugün o meydandaki herkes güzel günlerin yakın olduğunu biliyor" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.