AK Parti Grup Toplantısının gündemi Akarca oldu

AK Parti Grup Toplantısının gündemi Akarca oldu

Temmuz Ayı Seferihisar Belediye Meclisi 1. Birleşimi öncesinde toplanan AK Parti Grubunun gündeminde Akarca’nın ulaşım ve denize boşaltılan arıtma sorunu vardı.

Temmuz Ayı Seferihisar Belediye Meclis Toplantısı öncesinde görüşen AK Parti Grubu, belediye tarafından paylaşılan gündem maddelerini görüşüp fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Grubu’nun gündeminde yaz aylarında nüfusu artan ve topun ziyaretçi alan Akarca bölgesindeki ulaşım problemi vardı.

img-20220704-wa0006.jpg

Ulaşım araçlarının yetersiz olması sebebiyle vatandaşların Akarca’ya ulaşmakta zorluk yaşadıklarını ve bu konuyu kendilerine ilettiklerini ifade eden AK Parti Seferihisar Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet İpekçi “İZ Taşıt Araçlarının sayılarındaki yetersizlik sebebiyle mevcut seferler yetmiyor bu sebeple Akarca Bölgesine ulaşım oldukça zorlaşıyor. O bölgede yaşayan hemşehrilerimiz bu konuyu pek çok kez bizlerle paylaştılar. Turizm sezonunda yoğun ziyaretçi alan bölgenin ulaşımının bir an önce düzenlenmesi gerekiyor” diye konuştu.

img-20220704-wa0007.jpg

Akarca’da denize akıtılan arıtma suyu sorununa da dikkat çeken İpekçi, “Büyükşehir Belediyesi burada sahilden denize akıtılan arıtma suyunun 300 metre açığa çekileceğini söylemişti. Fakat hala bununla ilgili bir çalışma yapılmadı ve ziyaretçilerin yoğun olarak tercih ettiği bu bölgede arıtma hala kıyıdan denize akıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.