AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bademci: Destan yazacağız

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bademci: Destan yazacağız

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Bülent Bademci, “İzmir’imizdeki her hemşehrimizin gönlüne dokunacak ve bu büyük destanı hep birlikte yazacağız” dedi.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Bülent Bademci, 14 Mayıs Seçimlerine yönelik çalışmalarına devam ederek, partisinin politikalarını vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

İl yönetimi olarak saha çalışmalarında aktif yer alan İzmir İl Başkan Yardımcısı Bademci, Binali Yıldırım’ın İzmir'de verdiği iftar yemeğine katıldı. Burada, 14 Mayıs’a ilişkin zafer mesajı veren Bademci, Mesut Sancak ile de fikir alışverişinde bulundu.

1-001.jpg

İl Başkanı Bilal Saygılı yönetiminde İzmir’de iktidar olacaklarına dikkat çeken Bademci şöyle konuştu; “Yeni yönetimimizin İzmir’imize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çok kıymetli AK ailem; Türkiye Yüzyılı için Doğrusu AK Parti demek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İzmir’imizdeki her hemşehrimizin gönlüne dokunacak ve bu büyük destanı hep birlikte yazacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.