AK Parti İl Başkanı Saygılı: Her yağmurda, aynı filmin mağdur aktörleri İzmirliler!

AK Parti İl Başkanı Saygılı: Her yağmurda, aynı filmin mağdur aktörleri İzmirliler!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

MEDYA EGE - İzmir, bugün sağanak yağışa teslim oldu. Deniz suyu seviyesi yükseldi, deniz kıyılarında su baskınları yaşandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yaşanan su baskınları nedeniyle tepki gösterdi.

unnamed-33.webp

Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e şu sözlerle yüklendi; "CHP belediyeciliğinde bitmeyen seans! Her yağmurda aynı trajik sahneler… Her yağmurda, aynı filmin mağdur aktörleri İzmirliler! 25 yıldır bu şehri yöneten CHP’nin beceriksizliği ve bu vurdumduymazlığı halkın canına tak etti. İzmir’imizi perişan bir hale getirdi. Alt yapısı dökülen, çöpü, çamuru, çukuru bitmeyen İzmir, bunu hak etmiyor. İzmirliler feryat etmekten helak oldu; biz söylemekten usandık! Onlar, kulağının üstüne yatmaktan vazgeçmediler, 25 yıldır halkın güvenini boşa çıkarmaktan utanmadılar. Ama bu gidişe dur diyecek bir irade var! Halkın iradesi… 4 ay sonra, bu bitmeyen çilenin hesabını İzmirliler soracak."

sanatcilardan-tunc-soyere-destek-vahdettinciler-tipki-hain-padisah-gibi-tarihin-karanliklarina-gomuleceklerdir.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.