AK Parti İl Danışmaya "Yoklama" Damga Vurdu!

AK Parti İl Danışmaya "Yoklama" Damga Vurdu!

AK Parti İl Başkanlığı danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Bülent Delican'dan teşkilata, “Üye yapılırken dikkat edin. FETÖ ve PKK yapısına mensup isimler kamufle olmak için aranıza sızabilir” uyarısı geldi. 

Bu arada toplantıya katılan Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım'ın yaptığı sürpriz yoklama ile kadın ve gençlik kollarından çok sayıda kişinin toplantıya katılmadığı, bir bölümünün de katılıp imza attıktan sonra salondan ayrıldıkları tespit edildi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı danışma meclisi toplantısını Swiss Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıya Teşkilat Başkan Yardımcısı İzmir Koordinatörü Murat Yıldırım da katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Bülent Delican teşkilatlatra önümüzdeki süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin içeride ve dışarıda terör örgütleriyle amansız mücadele verdiği zor  bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Delican, "Devletin içine sızmış FETÖ yapılanması temizleniyor. Bizimde üzerimize düşen şeyler var. Üyelik sistemini iyi kontrol edeceksiniz. Yeni üye yaparken sadece kendisine değil referansına, yakınlarına, kim olduğuna iyi bakacaksınız. Mahalle başkanları üyeler konusunda yerinde ve daha dikkatli çalışacak. FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri kamufle olmak için teşkilatlarımıza üyelik başvurusu yapabilir. Aranıza sızabilir. Dikkatli olacağız” dediği öğrenildi.

İZMİR CUMHURBAŞKANLIĞINA SICAK BAKIYOR
Konuşmasında yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen İl Başkanı Bülent Delican, teşkilatların referandum sürecine hazırlıklı olması talimatı verdi. Parlamentoda yer alan partilerin durumlarını da değerlendiren Delican konuşmasına şöyle devam ettiği öğrenildi;


"HDP’nin oyu düşüyor. MHP’de genel başkana ve parti yönetimine güvenen kitlede yer alanlar ise artıyor. CHP’de bir karışıklık var. İzmir geneline bakıldığında Cumhurbaşkanlığı sistemindeki değişikliğe hayır diyenlerin oranı yüzde 65’lerden 45’e kadar düştü. Bu oran daha da aşağıya inecek. Parti olarak tüm enerjimizi Cumhurbaşkanlığı sistemine vermeliyiz.” 

YOKLAMA SÜRPRİZİ!
Bu arada toplantıya katılan Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım'ın yaptığı sürpriz yoklama ile kadın ve gençlik kollarından çok sayıda kişinin toplantıya katılmadığı, bir bölümünün de katılıp imza attıktan sonra salondan ayrıldıkları tespit edildi. ÇIkan sonuç üzerine sinirlenen Yıldırım’ın, “Siyasete girerken bir söz veriyorsunuz. Her koşulda partiye hizmet edeceğinizi söylüyorsunuz. Bu sözünüzü tutun kardeşim. Yerine getiremediğiniz sözü de vermeyin. Üzerinizde vebal var. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yüzlerce insan şehit oldu. Hiç mi sizi etkilemiyor? Kendinize gelin ve toparlanın” diyerek tepkisini dile getirdiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.