AK Parti İlçe Başkanı Keseli’den Karşıyaka'daki afişlere tepki

AK Parti İlçe Başkanı Keseli’den Karşıyaka'daki afişlere tepki

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ve Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Karşıyaka Belediyesi’nin Kadına Şiddetle Mücadele Günü için kullandığı afişe tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Karşıyaka Belediyesi’nin billboardlara çıktığı reklam afişlerini ve geçmiş dönemde de kullanılan afişleri sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

whatsapp-image-2022-11-22-at-11-59-23-1.jpeg

Kişili "Zihniyet, değişmiyor işte! Dün; Karşıyaka’da Dünya Kadınlar Gününde Sana ne, Anlarsın ya! sözlerini yükleyerek kadınlarımızı aşağılayan; özgürlüklere mini etek düzeyinde şaşı bakan CHP zihniyeti; bugün de Kadına Şiddetle Mücadele Günü için eril bir dil kullanmış! Sonuç şu; CHP kafasında reklâmın sınırı yok! Cinsiyetçi yaklaşım her şartta mübah! Toplumsal denge, değer, ahlâk hak getire! Kaş yapayım derken göz çıkarmakta mahirler! Toplumsal dayanışmanın cinsiyet üstü olduğunu asla anlayamayacaklar! Şiddetle mücadele de buna dâhil!" ifadeleri ile tepki gösterdi.

whatsapp-image-2022-11-22-at-11-59-23.jpeg

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli ise açıklamasında "Hüseyin Mutlu Akpınar’dan Cemil Tugay’a değişmeyen bir gelenek, kadınlar üstünden ucuz popülist ifadelerle hoş görünme çabası! YEMEZLER" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.