AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Kocabaş'tan 18 Mart mesajı

AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Kocabaş'tan 18 Mart mesajı

AK Parti İl Başkan Vekili Kocabaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında

AK Parti İzmir İl Başkanı Vekili Nail Kocabaş; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, kahraman ecdadın cesareti ve kazanılan zaferin ilhamına vurgu yapan Kocabaş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her şartta milletiyle birlikte dimdik ayakta kalma dayanağı olarak da aynı millî ruhu yaşamasını gösterdi.

unnamed-3.jpg

O MİLLİ ŞUUR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ…

Kocabaş, mesaja şu ifadelerle devam etti; “Çanakkale Zaferi, bir milletin yediden yetmişe tek vücut olup düşmana geçit vermediği destansı bir zaferdir. Hürriyetine, bağımsızlığına kararlılıkla sahip çıkan, nice fedakarlıkla direniş gösteren kahraman bir milletin zaferidir. Yokluğun ve esaretin boyunduruğu altında var olma ve vatan olma mücadelesi veren o milli şuur, hem zorlu şartlar hem de hem de 'Türkiye Yüzyılı' hedeflerimize giden yolda yegâne gücümüzdür. Dünyanın en büyük felaketlerinden biri şu gün; yaralarımızı da aynı birliktelik ve yüreklilikle saracağız. Elbette can kayıplarını geri getiremeyiz, ancak kenetlenebiliriz, aynı yere yumruk vurarak en üstte kaldırabiliriz.”

TAARRUZU DEĞİL, ÖLMEYİ EMRETMİŞTİ…

AK Parti İzmir İl Başkanı Vekili Nail Kocabaş, mesajı şu sözlerle sonlandırdı; “Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'mizin 108. yıl dönümünü kutluyorum. Bütün dünyaya Türk Milletinin 'Taarruzu değil, ölmeyi' emreden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlığı uğrunda canını, kanını feda eden binlerce şehidimizi, gazilerimizi ve onların yanında omuz omuza mücadele veren kahraman ecdadımızı minnet ve şükranla anıyorum. Bırakabilecekleri canımız pahasına koruyacağımızın, hürriyetimiz ve vatanımıza her şartta sahip çıkacağımızın sözünü veriyorum"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.