AK Parti İzmir Kadın Kollarında temayül yoklaması yapıldı

AK Parti İzmir Kadın Kollarında temayül yoklaması yapıldı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın AK Parti 4. Olağanüstü Kongresinde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliğine seçilmesi nedeniyle Genel Merkez tarafından temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi, Ege Bölge Koordinatörü Nihan Turna Sakaltaş ve Kadın Kolları MKYK Üyesi, İl Koordinatörü Canan Baran İzgi’den oluşan heyet gün boyunca İzmir İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Önceki Dönem Yönetim Kurulu üyeleri , Kadın Meclis Üyeleri , Kadın Milletvekili Adayları, Önceki Dönem İl Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda partili kadınla birebir görüşme yaptı.

Aynı zamanda kurulan sandıklarda partinin Kadın yöneticileri görmek istedikleri İl Başkan adayları için oy kullandı. Genel Merkez Heyeti İl Kadın Kolları Başkanlığı için aday olan 24 isimle birebir görüşerek mülakat gerçekleştirdi. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in değerlendirmeleri sonucu adaylar Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

unnamed.jpg

Yaklaşık 6 yıl boyunca İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren, İzmir’de özellikle kadınlarla ilgili birçok projeye imza atan ve AK Parti’nin son kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından MKYK Üyeliğine seçilen Dilek Yıldız Büyükdağ şunları ifade etti; "Bundan yaklaşık 6 yıl önce atandığım İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi MKYK Üyeliğine seçilmem nedeniyle devretmenin heyecanını yaşıyorum. Öncelikle bu onurlu, kutlu görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. İzmir’de Kadın Kolları Başkanlığı görevim boyunca Teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma ortaya koyduk. İzmir’in 30 ilçesinde, 1294 mahallesinde Kadın Kolları teşkilatımızın emeği, alın teri var. İl Temayülümüzü yoğun bir katılımla, birlik beraberlik içinde tamamladık. Özellikle bu görev için talip olan, aday olan 24 arkadaşımızı tebrik ediyorum. Her biri birbirinden kıymetli, donanımlı arkadaşlarımız. Bu rekor sayıda başvurunun olmasından büyük bir mutluluk duydum. İnşallah Genel Merkezimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü aday İzmir’deki çıtayı daha da yukarıya taşıyacaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.