AK Parti İzmir Teşkilatı Adıyaman’a desteğini sürdürüyor

AK Parti İzmir Teşkilatı Adıyaman’a desteğini sürdürüyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, afet bölgesi Adıyaman’da çalışmalarını sürdürüyor.

ARİF ÇAYAN / MEDYA EGE – Türkiye depremin yaraların sararken, siyasiler de deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalara katılıyor.

Adıyaman Gölbaşı’nda bulunan AK Parti İzmir İl Teşkilatı, bölgeye 3 tır yakacak odun, hayvan yemi ve temel ihtiyaç malzemeleri götürdü.

1-kopya.jpg

Bölgedeki çalışmalar hakkında gazetemize konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Adıyaman’da yıkımın büyük olduğunu söyleyerek “Felaketin boyutunu görünce insan hem şaşırıyor hem üzülüyor. Asrın felaketi bu süreci tarif bile etmiyor” dedi.

2.jpg

Adıyaman’da ilçe ve köyleri dolaşıp vatandaşlarla görüştüklerini dile getiren Sürekli “Adıyaman Gölbaşı’nda görevliydik. Halkımızla bir araya gelip taleplerini dinledik. Burada sistem oturmuş bir halde. Devletimiz her şeyiyle hakim. İnsanlar yaralarını sarmaya başladılar” dedi.

Sürekli öte yandan yardımların hala devam ettiğine dikkat çekerek şu ifadelerle dayanışma çağrısı yaptı; “Vatandaşlarımız çok duyarlı. Yollarda hala tırlar var. Allah deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza, halkımıza, devletimize yardım etsin. Sorunlarımız çok büyük, aksayan tarafları görmemek doğru olmaz. Bunlara da müdahale ediyoruz. Milletimiz devletimizle bu günleri de atlatacak.”

whatsapp-image-2023-02-15-at-12-22-31-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.