Ak Parti İzmir Teşkilatı İstanbul için çalışmalarına başladı

Ak Parti İzmir Teşkilatı İstanbul için çalışmalarına başladı

İptal edilen ve 23 Haziran tarihinde yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti İzmir Teşkilatı çalışmalarına başladı.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından “sandık kurulu başkan ve üyelerinin kanunun açık hükmüne rağmen kamu görevlisi olmaması” nedeniyle aldığı iptal kararının ardından 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti İzmir Teşkilatı’nın çalışmalarına geçtiğimiz hafta başladığı öğrenildi. Bu çerçevede ilk etapta İstanbul’a giden başta İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bazı yöneticilerin kentte bulunan İzmirliler ve il yönetiminde bulunanların eş, dost ve akrabaları ile temasa geçildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; çalışmanın ikinci etabı ise Ramazan Bayramı’ndan sonra gerçekleştirilecek. Bu çerçevede oluşturulacak ekipler geçtiğimiz hafta yapılan ziyaretleri tekrarlayacak ve İzmir ile ilgisi olan Sivil Toplum Kuruluşları ile de temasa geçecek.

İstanbul’dan bilgi bekleniyor

Bu arada Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’na, İstanbul’daki seçim çalışmalarına katkı koymak isteyen çok sayıda gönüllü başvurdu. Bu konuda halen İzmir Milletvekili olan Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a bu talepler ile ilgili yapılan çalışmanın iletildiği buradan gelecek cevaba göre harekete geçileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.