AK Parti İzmir Torbalı esnafının sorunlarını dinledi

AK Parti İzmir Torbalı esnafının sorunlarını dinledi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Başkan Sürekli ve Milletvekili Kaya ile birlikte Torbalı ziyareti gerçekleştirdi. Torbalı'da esnafın sıkıntılarını dileyen Başkan Sürekli, "Torbalılı hemşehrilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Medya Ege- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, İzmir İl Teşkilatı ile birlikte Torbalı ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı'nda Başkan Selman Günaydın ile bir araya gelen Başkan Sürekli ve Milletvekili Kaya, teşkilat mensupları ile istişarede bulundu.

fhxe0uewuaqeojr.jpg

AK Parti Torbalı ziyareti paylaşımında "Milletimizin geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz" diyen Başkan Sürekli, "Torbalı İlçe Başkanlığımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızla bir aradaydık. AK Parti olarak milletimizin gösterdiği istikameti kendimize hep yol bildik. Bu inanç ve kararlılıkla ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz." diye konuştu.

fhxe0ugxwauqcgj.jpg

Başkan Sürekli, esnaf ziyaretinde ilişkin açıklamasında "İzmir Milletvekilimiz Sn. Mahmut Atilla Kaya ile birlikte karınca metodu çalışma modelimizi Torbalı İlçemizde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geliyor, kıymetli esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Torbalılı hemşehrilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

fhxrl1jx0aeme62.jpg

Milletvekili Kaya ise ziyarete ilişkin paylaşımında "Torbalı'dayız... İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, İlçe Başkanımız Selman Günaydın, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Kıymetli esnaflarımıza yakın ilgi ve destekleri için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

fhxrl1fxmaqygzp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.