AK Parti İzmir'de gözler saat 14.00'e çevrildi

AK Parti İzmir'de gözler saat 14.00'e çevrildi

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'nda bugün yapılacak il yönetim kurulu toplantısının ardından, saat 14.00'te basın mensuplarının karşısına geçecek olan Kerem Ali Sürekli'nin milletvekilliği için istifasını açıklaması bekleniyor.

28. Dönem milletvekilliği seçimleri kararı Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra, Yüksek Seçim Kurulu'da takvimi işlemeye başlamış ve seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyenlerin görevlerinden çekilmeleri için 16 Mart Perşembe saat 17:00’ye kadar süre tanımıştı.

ak-partili-surekliden-buc-156-2-41.webp

İstifa süresinin dolmasına saatler kala AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin istifası beklenirken, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan haber merkezlerine servis edilen mail de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin bugün saat 14:00’da basın açıklaması yapacağı belirtildi.

Yapılacak basın açıklamasının saat 13.00'te gerçekleşecek il yönetim kurulu ve ilçe başkanları toplantısının ardından olması Kerem Ali Sürekli'nin milletvekilliği adaylığı için görevinden istifasını açıklayacağı şeklinde yorumlandı.

kerem-ali-surekli-1.webp

Daha önce AK Parti'den 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekilliği yapan ve son 4 yıldır AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Kerem Ali Sürekli'den boşalacak koltuğa ise: İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, Deniz Doğan, Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, Bornova ilçe Başkanı Veysel Güldoğan ve MÜSİAD İzmir Şube eski Başkanı Bilal Saygılı ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci'nin ismi geçiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.