AK Parti İzmir'de gözler Yürütme Kurulu’na çevrildi

AK Parti İzmir'de gözler Yürütme Kurulu’na çevrildi

Ak Parti İzmir'de İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin hafta sonu 50 kişilik yönetim kurulu listesini açıklamasının ardından gözler Yürütme Kurulu’na çevrildi.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Yönetim Kurulu listesini açıklanmasının ardından parti kulislerinde tartışma başladı. Yönetim kurulu üyeleri ile ilgili özellikle sosyal medya ve Ak Parti’ye gönül verenlerin kurduğu Whatsapp haber gruplarında ardı ardına sert açıklamalar yapılırken en çok konuşulan konu ise “Yürütme Kurulu” olarak adlandırılan 14 başkan yardımcısının kimler olacağı konusu oldu. Bu konuda parti kulislerinde; “Ali Aslan, Aykut Dikencik, Bilal Kırkpınar, Burçin Oğuz, Dilaver Kişili, Emrun Sulayıcı, Erkan Özkan, Gözde Keskin, Hamit Nişancı, Gülşen Gezici, İbrahim Derici, İbrahim Halil Ölmez, Koray Battal, Mustafa Gedikoğlu, Münir Ensari, Nilüfer Karadal, Sefa Şahin ve Uğur Türkan” isimleri konuşuluyor.

Bu isimler içinde özellikle Gençlik Kolları eski Başkanı Bilal Kırkpınar, İl Kadın Kolları eski Başkanı Gözde Keskin, Seferihisar Belediye eski Başkanı Hamit Nişancı, SKM’lerde hukuk işleri başkanlığı yapan Aykut Dikencik, İzmir’de Türkiye’nin en büyük sanayi kurumlarında “Kayyum” olarak görev yapan Mustafa Gedikoğlu, Ömer Cihat Akay ve Bülent Delican yönetimlerinde Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile Ar-Ge başkanlığı yapan İbrahim Halil Ölmez, Sürekli’ye yakınlığıyla bilinen Sefa Şahin, STK’lardaki etkinliğiyle öne çıkan ve Esnaf Odası referansıyla yönetime giren Erkan Özkan isimleri öne çıkıyor.

Önceki Yürütme Kurulu üyeleri sorunu

Bu isimlerin bazılarının önceki Aydın Şengül yönetiminde de yürütme kurulunda görev alması kafa karışıklığını daha da arttırıyor. Parti kulislerinde başarısız olan yürütme kuruluna tekrar görev verilmemesi gerektiği beyanları dikkat çekiyor. Bir önceki yürütme kurulundan birine görev verilmesi halinde diğerlerine de görev verilme mecburiyeti olduğundan bu isimlerin tamamının yürütme kurulu dışında tutulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.