AK Parti İzmir'de Önemli Değişiklik!

AK Parti İzmir'de Önemli Değişiklik!

AK Parti İzmir'de önemli görev değişikliği.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yürütme Kurulu'nda değişikliğe gitti. Başarılı projeleri ile dikkat çeken Tanıtım ve Medya Başkanı Yüksek Mühendis İbrahim Halil Ölmez, Ar-Ge'den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Ölmez'den boşalan koltuğa ise Nilüfer Karadal getirildi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yürütme Kurulu'nda değişikliğe gidildi. AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren en çok önem verdiği birimlerden olan Ar-Ge Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine, Tanıtım ve Medya Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi İbrahim Halil Ölmez getirildi. Ölmez'den boşalan göreve ise Nilüfer Karadal getirildi. 

İzmir Milletvekili olan Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Milletvekili Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'a yakınlığıyla bilinen ve partideki başarılı proje ve çalışmaları ile dikkat çeken İbrahim Halil Ölmez'in göreve gelmesinde bu çalışmaların etkin rol oynadığı öğrenildi. Parti kulislerinde Ar-Ge biriminin referandum ve seçim döneminde daha aktif olması için bu görev değişikliği yaptığı konuşuluyor. Öte yandan Ölmez, yaklaşık 16 aydır Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.