AK Parti İzmir'den 15. Yıl Açıklaması

AK Parti İzmir'den 15. Yıl Açıklaması

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican AK Partinin 15. yılı çerçevesinde bir açıklama yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 15. kuruluş yıldönümleri dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Delican mesajında;  15 yıl önce büyük hedeflerle ülkenin yönetimine talip olup, her dönemeçte halkın teveccühüne mazhar olmayı başarmış AK Parti’nin bugün sadece üyeleri ile değil, gönül verenleri ile yoluna daha güçlü devam ettiğine dikkat çekti.

Başkan Bülent Delican; mesajında şunları kaydetti: “AK Parti; Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde; büyük bir kadro ve hizmet hareketi olarak yola çıkmıştır. Ne mutlu ki; parçası ve yöneticisi olma şerefine nail olduğumuz partimiz; 15 yılı yine büyük hizmetler ve başarılarla geride bırakmıştır. Gücünü her daim milletten alan 15 yıllık iktidarlık dönemimiz boyunca haktan ve halktan yana tutumumuz, davamızın arkasındaki dik duruşumuz;  ne mutlu ki bugün çok daha güçlü bir desteği bize nasip etmiştir.

AK Parti;  daima bireyler değil; kurumsal bir işleyiş temelinde çalışmış, üretmiştir. İç ve dış pazarlıkların değil; çıkarcının kumpasçının değil; Milletin, vicdanın, vefanın ve hizmetin partisi olmuştur. 15 yıllık onurlu geçmişi ve yönetim sürecinde; siyasi yol haritasını ve uygulamalarını; kişiler üzerinden, sloganlar üzerinden değil; vatan sevgisi ile toplumsal sorunlar ve beklentiler üzerinden şekillendirmiş bir partidir…

Gücünü; milletin emanet ettiği koltuklarından değil; inancından ve kararlılığından alan partimiz,  har vurup harman savuranların değil; koltuğuna ve o koltuğun sorumluluklarına varlığını adayan insanların, gerçek anlamda birlikte yol yürümenin ne olduğunu bilen ve kendilerine inanan gönüldaşlarını her daim kucaklayan kadroların partisidir. Böylesi ulvi bir anlayışın partisidir.

Bugün bu çatı;  çok daha büyük bir aileyi altına sığdırmıştır. Meydanları dolduran milyonlar; partimizin koşullar ne olursa olsun “ önce millet ve vatan” şiarını haykırmaktadır. Devletimizi ve milletimizi tehdit altında bırakan bir ihanet kuşatmasına milletimizle birlikte direndik, birlikte mücadele ediyoruz. Bundan daha büyük bir huzur ve gurur yoktur. Yarın da böyle olması için 15 yılın inançlı ve köklü birikimi ile çalışmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte ortaya çıkan milli birliktelik ve dayanışma ruhu; atacağımız her adımda bizi güçlü kılacak, devletimizi ve vatanımızı koruyacak yegâne değerdir. İşte bu nedenledir ki; partimizin 15. kuruluş yıldönümü heyecanı, Başbakanımızın açıkladığı üzere; meydanlarda yakalanan ruhu kaybetmeden, canlı tutmak üzere, yine meydanlarda yaşanacaktır.

Lideri, yönetici kadroları, üyeleri ve gönüldaşları ile yolumuza bu onurla devam ediyor olmanın heyecanı içindeyiz. İnanıyorum ki; bu heyecanla birlikte; zorlu bir süreçten geçerken “Birlikte Türkiye’yiz” diyen milletimizin artan desteği ile çok daha büyük işlere ve başarılara imza atacağız…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.