AK Parti İzmir'den ağaç kesimine tepki!

AK Parti İzmir'den ağaç kesimine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark'ta 15 palmiye ağacı kesildi. AK Parti İzmir, ağaçların kesilmesine tepki gösterdi.

Medya Ege- Ağaçların kesilmesine gerekçe olarak ise palmiye böceğini gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, tepki gösterdi.

whatsapp-image-2022-03-27-at-13-22-43.jpeg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Dilaver Kişili, "Huyları kurusun; yine kuruttular! CHP’li Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ta bakımsız bıraktığı 72 palmiye ağacını, bakanlık izniyle kestiğini söylemiş! Sen gereğini yapma, böcek sarsın, kurut, kes; sonra ‘mecburduk; izin alıp kestik’ diye savunma yap! Olacak şey değil!" ifadelerini kullandı.

basliksiz-2.jpg

Dilaver Kişili'nin paylaşımını alıntılayan Hamza Dağ, "Yine bir ağaç kesme hadisesi… Bu sefer İzmir BB ve kesilen 72 palmiye ağacı. Ağaçları korumak yerine keserek sorunu çözdüklerini düşünüyorlar. Beceriksizliklerine kılıf bulmada da çok mahirler. Çevreci STK’lar mı? Onlar ağaçları kesenin kimliğine göre tepki verirler" dedi.
foywzf1xeaweeax.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.