AK Parti İzmir’den eş zamanlı ‘Gönül Kapısı’ ziyareti

AK Parti İzmir’den eş zamanlı ‘Gönül Kapısı’ ziyareti

AK Parti İzmir Sosyal Politikalar İl Başkanlığı koordinesinde, AK Parti İzmir teşkilatları ‘Gönül Kapısı’ programı kapsamında, 30 ilçede eş zamanlı olarak; engelli ve aileleri, yaşlılar, huzur evleri, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

AK Parti İzmir Sosyal Politikalar İl Başkanlığı, ‘Gönül Kapısı’ kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ederken, ilk defa 30 ilçede, eş zamanlı program gerçekleştirdi. AK Parti İzmir Sosyal Politikalar Başkanı Semiha Paçacı, bu denli geniş katılımlı programı ilk defa yaptıklarını belirterek, ‘’1294 Mahallemizde; Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Engelli Koordinasyon, Yaşlı Koordinasyon, Şehit-Gazi Koordinasyon Birimlerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Mahalle Yönetimlerimiz ile birlikte bu denli geniş bir ziyareti aynı anda gerçekleştirdik. Aynı anda binlerce kişiye dokunduk. AK Parti olarak, kurulduğumuzdan bugüne vatandaşlarımıza dokunarak, istek ve taleplerini göz önüne alarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, eser ve hizmet siyaseti gerçekleştiriyoruz. AK Parti hükümetleri sosyal devlet kapsamında engellilerimize, yaşlılarımıza, Şehit yakınlarımıza, Gazilerimize daima sahip çıktı. Onları asla yalnız bırakmadık. AK Parti ailesi olarak hayata geçirdiğimiz politikalarla ‘Gönül Kapısı’nı hep araladık ve birlikte olduk.’’ dedi.

unnamed-001.jpg

Ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor

Sosyal Politikalar Birimi olarak devamlı sahada olduklarını ifade eden Başkan Paçacı, ‘’İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli öncülüğünde, İzmir’imizde; girmedik sokak, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmamak için Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Engellilerimiz, yaşlılarımız, Şehit yakınlarımız ve Gazilerimizle hep bir arada, gönül gönüleyiz. Onların istek ve taleplerini bir bir not alıyor, hayatlarını kolaylaştırıcı tüm adımları AK Parti hükümeti olarak bir bir hayata geçiriyoruz. Geçen 20 yıl içinde önce insan diyerek, iyilikte ve hayırda yarışmanın faziletine inanarak, adeta ilmek ilmek örerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir sosyal devlet inşa ettik. Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkarken, milletimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartmanın mücadelesini verirken işte bu şekilde gönül medeniyetimizi de ihya etmenin gayreti içinde olduk.’’ dedi.

unnamed-1-002.jpgunnamed-2-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.