Ak Parti İzmir'den İstanbul'a "Hemşehri" çıkarması

Ak Parti İzmir'den İstanbul'a "Hemşehri" çıkarması

İptal edilen ve 23 Haziran tarihinde yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti İzmir Teşkilatı ikinci turu bu hafta içinde yapacak.

YSK tarafından “sandık kurulu başkan ve üyelerinin kanunun açık hükmüne rağmen kamu görevlisi olmaması” nedeniyle aldığı iptal kararının ardından 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için önceki ay kentte ilk çalışmasını yapan Ak Parti İzmir Teşkilatı bu hafta ikinci etabını gerçekleştirilecek. İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında yapılan ilçe başkanlığında alınan kararlara göre ilçe başkanları görevlendirildi. Gerçek Haberci’nin edindiği bilgilere göre; özellikle hemşehrilere yönelik çalışmalarının ön plana çıkacağı ikinci etap için aslen Mardinli olan Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, Karslı olan Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır, Ordulu olan Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca görev alacak.  oluşturulacak ekipler geçtiğimiz hafta yapılan ziyaretleri tekrarlayacak ve İzmir ile ilgisi olan Sivil Toplum Kuruluşları ile de temasa geçecek. Bunun dışında özellikle kendi akrabaları başta olmak üzere hemşehrilerinin bulunduğu bölgede birebir markaj sistemi ile çalışmalar yapacak. 

İl Yönetiminden Kimler gidecek
Bu arada ilçe başkanlarının yanı sıra İstanbul için il yönetiminden de bazı isimler görevlendirildi. Kulislerden edinilen bilgiye göre; Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gözde Keskin, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Şimşek, İl Başkanlık Danışmanı görevini de sürdüren Birinci Bölge Başkanı Emrun Sulayıcı, Dördüncü Bölge Başkanı Aykut Dikencik ve Beşinci Bölge Başkanı Hayrettin Uçak bu heyette yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.