AK Parti İzmir'den münazara turnuvası

AK Parti İzmir'den münazara turnuvası

Kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle İzmir'de faaliyetlerini sürdüren AK Gençlik, bu haftasonu da münazara programında biraraya geldi.

Kasım ayı boyunca sürecek turnuvanın açılışını İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın katılımı ve jüri üyeleriyle gerçekleştirildi. Karşıyaka ve Balçova Gençlik teşkilatının karşılaştığı münazara programında sosyal güvenlik, toplumsal dayanışma ve toplum refah kapsamında "emeklilik yaşı" gündeme alındı. Daha önce de "internet yayınlarının RTÜK tarafından denetlenmesini" tartışan AK Gençlik İzmir, gençlerin fikirlerini dile getirerek, fikirlerini sağlıklı bir ortamda tartışabilmelerinin önemine değindi.

genclik-kollari-(3).jpeg

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise karşılaşma için şunları söyledi:

“Fikirler Yarışıyor, Gençler Tartışıyor” sloganıyla gençlerimizin düzenlendiği münazara programını çok kıymetli buluyorum. Yarışma, fikirleri toplum önünde savunabilmeyi ve bir konuyu enine boyuna araştırma becerisini kazandırdığı için her iki tarafta kazandı. Emeği geçen tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Gençler geleceğimizin gür sesi. Fikir ve düşünceleri bizler için çok önemli. Düşüncelerini her ortamda dile getirebilmelerini diliyorum”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.