AK Parti İzmir'den Sıtkı Şükürer tepki!

AK Parti İzmir'den Sıtkı Şükürer tepki!

İzmir Ekonomik ve Kalkınma Kurulu ve ESİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer’e bir tepki de İsmail Çiftçioğlu ve Didem Keseli'den geldi.

Medya Ege- Geçtiğimiz gün bir röportajında “İzmir’e en büyük ihanet mübadele ile gelenlerdir” diyen İzmir Ekonomik ve Kalkınma Kurulu ve ESİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer’e tepkiler dinmiyor. Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Sıtkı Şükürer'in açıklamalarına tepki göstererek açıklamada bulundu.

yduw1s9y-400x400.jpg

Sıtkı Şükürer’in açıklamalarına dair herhangi bir yorumda bulunmayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a yüklenen Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftçioğlu, "Tunç Soyer'in akıl hocası Sıtkı Şükürer, İzmir'imizdeki muhacirlere ve Karşıyaka'mıza yönelik kabul edilemez ifadeler kullanıyor. Sayın Cemil Tugay'ın Karşıyakalılık duruşuyla bu duruma tepki vermesini bekledik ama nafile. Buna da cevap yoksa, ne zaman konuşacaksınız Sayın Tugay?" ifadelerini kullandı.

gsc8fwj1-400x400.jpg
"Akıl tutulmanız size kalsın" diyen AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, "İzmirlilik Sıtkı Şükürer'in tekelinde değildir. Elinde İzmirmetre ile dolaşıp 'Ankaralıyım' diyen Şükrüer'i, İzmir'deki görevlerinden hızla istifa etmeye, başta Zübeyde Hanım'ın aziz hatırası olmak üzere tüm göçmenlerden özür dilemeye davet ediyorum. Akıl tutulmanız size kalsın!" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.