AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI GÖREVİNDEN AYRILDI

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI GÖREVİNDEN AYRILDI

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı görevinden ayrıldı.

Sağlık problemleri nedeni ile daha önceden görevi bırakmak için AK Parti genel merkeziyle görüşen Reyhan Sayın, 1 Kasım seçimleri ve üye güncellemesinin aksamaması için ileri bir tarihe ertelendiğini söyleyerek görevinden ayrıldığını açıkladı.

AK Parti Niğde  kadın kolları Başkanı Reyhan Sayın, "Ak Parti’nin 2023 hedefine ulaşabilmesi için yaklaşık 3.5 yıldır bu görevi sürdürüyorum. Yaklaşık 2 yıldır sağlık sorunlarım vardı. Son 1 yılda biraz daha artması nedeniyle, görevimi yerine getirmekte zaman zaman zorluk yaşamaya başladım. Seçimlerde parti çalışmalarının aksamaması için ileriki bir tarihe ertelemem noktasında görüş birliğine vardık. Partimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bu görevi yapmaktan büyük bir gurur duydum. Bundan sonrada aynı duygularla partimin yanında yer almaya devam edeceğim. Şimdiye kadarki çalışmalarımda yanımda yer alan İl Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve kadın kollarındaki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam." dedi.

Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ise yaptığı yazılı açıklamasında görevi bırakan kadın kolları başkanına teşekkür etti. Özdemir, "Kadın Kollarının çalışmaları, Ak Parti’nin başarısında büyük bir yere sahip. bugüne kadar görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Reyhan Sayına ve ekibine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Dün biz yoktuk, başka arkadaşlarımız bayrağı buraya kadar taşımıştı.

vv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.