AK Parti Karabağlar kongreye hazır

AK Parti Karabağlar kongreye hazır

AK Parti Karabağlar llçe Başkanlığı tarafından yapılan seçimle, AK Parti Karabağlar Deleğe seçimi gerçekleştirildi. Seçimle AK Parti Karabağlar,. Büyük kongre için ilk adımı atmı oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partinin dümenine geçmesiyle işaret ettiği kongreler ilçelerde ard arda yapılmaya başlandı. 2018 yılının ilk aylarında büyük kongre yapmayı planyan Erdoğan, parti teşkitalatı içinde mantel yorgunluk olduğunu belirten sözlerinden sonra, ilçe ve il teşkilatlarından acil olarak kongrelerini gerekli değişimleri de yaparak mental yorgunlu üzerinleriden atmaları talimatını vermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı yerine getiren ilçelerden birisi de AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı oldu. AK Parti Karabağlar ilçe Başkanı Kazım Erten, yönetim kuruluyla birlikte hızlı bir çalışma içerisinde hareket ederek, parti üyelerini deleğe seçimi için sandık başına çağırdı.

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde önceki gün, AK Parti Karabağlar llçesi deleğe seçimi için sandıklar kuruldu. Sabahın erken saatinde kurulan seçim sandıklarına, akşam mesai saait bitimine kadar Karabağlar sınırı içinde oturan ve AK Parti üyesi olan vatandaşlar gelerek oylarını,kendilerini kongrelerde temsil edecek olan deleğelerin seçimini yaptılar.

AK Parti Karabağlar Deleğe Seçimini yaparken, teşkilatın bu heyecanına destek olmak için AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan’da seçim alanı geldi. Kalkan, yanında getirdiği tatlıyı teşkilata ikram ederek, seçimin ve sonucunun herkese tatlı kadar iyi gelmesini diledi.

Akşama kadar binin üzerinde kayıtlı parti üyesinin oy kullandığı seçim sandıkları mesait saati bitiminde açıldı ve oy alarak AK Parti Karabağlar llçe kongresinde oy kullanabilecek delegelerin isimleri ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.