AK Parti Karabağlar‘da Halaylı Delege Seçimi!

AK Parti Karabağlar‘da Halaylı Delege Seçimi!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, delege seçimine halaylarla girdi. Sabah saatlerinde başlayan delege seçimlerine parti üyeleri yoğun ilgi gösterirken İlçe Başkanı İrfan Doğruca, üyelerle birlikte seçim salonunda halay çekti.

AK Parti İzmir’de iki gün önce başlayan delege seçimleri, kongreler öncesi büyük hızla devam ediyor. AK Parti’nin, ilçelerdeki mahalle delegesi seçimleri de birbirinden güzel sahnelere neden oluyor. Seçim havasından çok, birlik, beraberlik ve neşe içinde geçen delege seçimlerinin en güzel örneğini ise AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı verdi.

Sabah saatlerinde delege seçimleri için stantlar ve sandıklar kurulurken, erken saatlerinde delege seçimi için oyunu kullanmak isteyen AK Parti Karabağlar üyesi vatandaşlar, seçime yoğun ilgi gösterdiler. Karabağlar Halk Eğitimde yapılan delege seçimlerine ise davullu zurnalı halay damgasını vurdu.

79726905_503311056948544_5159090492339650560_n.png

Seçimin yapılacağı salonunda dışında bir süre oy kullanmaya gelen üyeleri kapıda davul zurna ile karşılanırken, oy kullanılan salonun içine giren davul zurna, seçim alanını bir anda düğün salonuna çevirdi. AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca, üyelerle birlikte,  seçim salonunda davul zurna eşliğinde halaylar çekerek, seçimi birlik, beraberlik ve neşe içinde geçmesinin en güzel örneğini de vermiş oldu.

AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca, üyelerin delege seçimlerine gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür ettiğini belirterek, “Bizler AK Partili olarak, AK Partiliye yakışan şekilde, birlik, beraberlik ve neşe içinde seçim yapıyoruz. Tüm üyelerimize, gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu seçimler, Karabağlar ’da bir şeylerin değişeceğinin de en büyük sinyalidir. AK Parti Karabağlar ailesi olarak, Karabağlar için, Karabağlılar için daha çok çalışacağız, daha iyi şeyler üreteceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.