AK Parti Karabağlar'da kadınlara özel halk günü

AK Parti Karabağlar'da kadınlara özel halk günü

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, sadece kadınların dinlendiği halk günü düzenlemeye başladı.

 

İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, kadın kolları olarak pozitif ayrımcılık yaptıklarını, onların özel olarak anlatmak istediklerini, bugün de özel olarak dinlediklerini belirtti.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, Karabağlar’da kadınlara özel halk günü etkinliğini düzenlemeye başladı. Gün içinde, değişik zamanlarda vatandaşların ve özellikle kadınların yoğun telefon görüşmeleri ve yüz yüze görüşme istekleriyle karşı karşıya kalan AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, başkanlık bünyesinde sadece kadınları gelip, konuşabileceği bir özel halk günü düzenleme kararı aldı.

12e9d170-c179-4428-be7d-c02b40a9f1e3.jpg

Siyasette kadınların her zaman önemli yere sahip olması gerektiğini, AK Parti’nin de bu anlamda Türkiye’de ilklerin partisi olduğunu belirten AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, kadınlara özel halk günü yapmalarının nedenlerini şöyle anlattı : “Gün içinde, kadın kolları olmamız nedeniyle kadınlarımız sorunlarını anlatabilmek için bize telefonla ulaşmaya çalışıyorlar. Telefonla ulaşan veya ulaşamayanlar ilçe sınırları içinde bizleri bulmaya ve yüz yüze görüşmeye çalışıyorlar. Siyasetin yoğunluğu içinde, özel olarak onlarla ilgilendiğimiz zamanlar çok az oluyor ve bu da bizi üzüyordu. Biz de yönetimimle birlikte karar alıp, tıpkı ana kadememizin yaptığı gibi, sadece kadınlarımızın gelip, bizlerle görüşebileceği bir özel halk günü yapmaya karar verdik” dedi.

056b26d9-04f4-4051-8f90-66208d373732.jpg

Kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve onların dinlemek için özel bir gün oluşturduklarını belirten Başkan Serap Eyce, “ Kadınlarımızın, her ortamda, herkese anlatabileceği şeyler olduğu gibi, bazı durumlarda biz kadınlara anlatabileceği şeyler de vardır. Biz bu özel halk gününde, bir nevi kadın kadına oturup, onların sorunlarını, isteklerini dinleyeceğiz. Gücümüz yettiği kadar kendimiz, yetmediğinde İlçe Başkanımız Sayın İrfan Doğruca’nın biz kadınlara her zaman gösterdiği doğal desteğini alarak onları mutlu etmeye çalışacağız” dedi.

f8007afc-90cc-4c7a-84f8-31dbae04ccef.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.