AK PARTİ KARABAĞLAR’DA KONGRE GÜNÜ

AK PARTİ KARABAĞLAR’DA KONGRE GÜNÜ

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, bugün 4. Olağan Kongre’ye gidiyor.

Mevcut ilçe başkanı Kazım Erten’in tek başkan adayı ve listesiyle katılacağı kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile diğer İzmir milletvekilleri de katılacak.


AK Parti İzmir’in metropol alandaki ilk kongresini Karabağlar’da yapıyor. Metropol dışında olağan kongrelere iki hafta önce başlayan AK Parti, bugün metropol alandaki ilçelerde kongrelere de başladı. Bugün AK Parti Karabağlar, haftaya ise AK Parti Bayraklı İlçesi’nin kongresi yapılacak.


AK Parti Karabağlar İlçe Kongresi, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde saat 14.00’de başlayacak. Mevcut ilçe başkanı Kazım Erten’in tek başkan adayı olarak kongreye giriyor. Başkan Erten, adaylığını ve kongre öncesi açıklayacağı yönetim listesini, kongrede oy kullanacak delegelerin onayına sunacak. 


AK Parti Karabağlar İlçe Kongre’sine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık’ın da katılması bekleniyor.

28577505_1607566822613517_2887113634015327005_n.jpg


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.