AK Parti Karşıyaka,  Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor

AK Parti Karşıyaka, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Sivil Toplum Buluşmaları Çerçevesinde Karşıyaka’daki tüm STK ler ile buluşacaklarını belirtti.

Başkan Çiftçioğlu, “Kente dair çalışmaların istişare edildiği bu toplantıların çok verimli olacağına inanıyorum. Sivil Toplum Kuruluşlarını toplumsal yaşamın önemli bir parçası olarak görüyoruz. STK lerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli çünkü; toplumun nabzı buralarda atar. Biz daha güzel bir Karşıyaka için yola çıktık. Bu güzelliği STK ler ile elbirliği ile yakalayacağımıza inanıyorum. Karşıyaka’da bize genel anlamda muhalefet görevi verildi.  Biz bu muhalefet görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Karşıyaka’nın yaşadığı önceki 5 yıllık faciayı tekrar yaşamamak, ikinci bir facia ile karşı karşıya kalmak istemediğimiz için herhangi bir çekincemiz olmadan yerel muhalefetimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu muhalefetimiz belediyecilik, yönetimsel anlamında tecrübesi olmayan başka bir meslek gurubundan gelen sayın başkana bir fırsat, bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu tespit ve eleştirileri kadrosuna düzelttirme şansı olarak görüyoruz. Yapılan yanlışlar tespit edilsin ve bunun hesabı sorulsun. Sivil toplum insiyatifi kapsamında sizlerden destek istiyorum" dedi.

1-829.jpg

Karşıyakalılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Tekinhan Onan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve yanındakilerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Karşıyakalılar Birliği Derneği Karşıyaka için ne iyiyse yanında duralım, alkışlayalım, hata varsa uyaralım düşüncesi ile kurulan bir derneğiz. Karşıyaka için yapılacak iyi şeylerde yapacakların yanında oluruz. 

Derneğimizde her görüşten arkadaşlarımız var. Biz yönetim kurulu olarak bir kişinin görüşü ile hareket etmiyoruz. Birlikte karar alarak hareket ediyoruz. Birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. İsteriz ki bu bütünlüğün Karşıyaka’mızda, Türkiye’mizde olması. Karşıyaka’mız için ne iyi olursa o olsun.”
Çiftçioğlu ve beraberindekiler daha sonra BESİAD (Bostanlı Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği) yönetici ve üyeleri ile buluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.