AK Parti Karşıyaka'ya yeni başkan

AK Parti Karşıyaka'ya yeni başkan

AK Parti'de, 2024 yılında yapılacak yerel seçimde aday olmak için istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni atamalar yapıldı. Karşıyaka İlçe Başkanlığı görevine Selahattin Köse atandı.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli'nin belediye başkan adaylığı için görevinden ayrılmasının ardından yerine Selahattin Köse atandı.

1.jpg

İlçe başkanı olarak AK Parti'de hizmet etmenin kendisi için büyük gurur olduğunu söyleyen Köse, "Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'mize, Cumhur İttifakı'mıza ne kadar güvendiğini son seçimlerde bir kez daha gösterdi. Tercihini Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullandı, güçlü Türkiye'nin yanında olduğunu gösterdi. Şimdi ise sırada yerel seçim var. Türkiye genelinde elde edilen bu başarıyı İzmir'imize, Karşıyaka'mıza taşımak durumundayız. Karşıyaka'nın sorunları yıllardır çözülmedi. Karşıyakalılar, artık verilen sözlerin tutulmamasından, hayal kırıklığına uğramaktan bıktı. Karşıyaka; kokuyla, trafik sorunuyla, altyapı yetersizliğiyle anılmayı hak etmiyor. Hizmet üretmek, halkın sorunlarına çözüm bulmak, CHP’nin ilgi alanına girmiyor. Ancak söz konusu bahane ve kavga üretmek olduğunda ise, bunu CHP’den daha iyi yapan zor bulunur. Maalesef, bahane ve kavga üretmekteki başarılarını, hizmet üretmekte gösteremedikleri için Karşıyaka’mızın yılları heba oldu. Artık bu umursamaz, vurdumduymaz, halka sırtını dönmüş zihniyete bir son vermeliyiz. Bu yüzden, önümüzdeki yerel seçim çok önemli bir fırsat. Tüm teşkilatımızla, dava arkadaşlarımızla hazırız. Zaman kaybetmeden, seçime kadar tüm gücümüzle sahada olacağız. Karşıyaka'mıza AK belediyeciliği getireceğiz" diye konuştu.

"MAKAMLAR HİÇBİR ZAMAN ÖNEMLİ OLMADI"

AK Parti'de makamların önemli olmadığını söyleyen Köse, "AK Parti, milletin partisidir. AK Parti'yi milletin partisi yapan da, makamların veya ünvanların değil, halka hizmet anlayışının, vatan sevgisinin ön planda olmasıdır. Biz, dava arkadaşlarımızla birlikte hep bu bilinçle hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Karşıyakalıların menfaatini, ilçemizin çıkarlarını düşünerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANLARLA GÜÇ BİRLİĞİ

Başkanlık için yapılan devir teslim törenine önceki dönem ilçe başkanları İsmail Çiftçioğlu, Abdullah Mertoğlu, Tuncay Bozkurt ve Mikail Bilici'nin de katıldığına dikkat çekerek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Köse, "Önceki dönem ilçe başkanlarımız, partimize büyük emekleri olan, tecrübelerinden daima yararlandığımız, çok değerleri isimler. Çalışmalarımızı tek vücut halinde, birlik ve beraberlik içinde, ortak akılla sürdüreceğiz. Çok güzel, örnek bir güç birliği sağladık. Bu durum, inanıyorum ki partimize de çok olumlu yansıyacak ve yerel seçimde bizi hedeflerimize ulaştıracak. Beni, bu önemli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkezimize, benden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ'a, İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı’ya, İzmir Milletvekillerimize ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum