AK Parti Kırkpınar'dan Kadın Kollarına teşekkür

AK Parti Kırkpınar'dan Kadın Kollarına teşekkür

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Yeni Türkiye’nin inşasında kadınlarımızın 2023 hedeflerini yakalanmasında pay sahibi olacaklarına inanıyorum" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim ve Yürütme Kurulu toplantısına katıldı. 

AK Parti İl Kadın Kolları haftalık olağan yönetim ve yürütme kurulu toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti'nin kadınlara verdiği önemi 24 Haziran seçimleri ile bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.

Kırkpınar, AK Parti'nin kadınları siyasetin öznesi olarak gördüğünü belirterek, "Bizler 24 Haziran seçimlerinde sahada sizlerle birlikte yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Partimizin oylarını artırmak için sizler; hanım kardeşlerimiz daha fazla halkın içerisinde yer aldınız ve  mahalle mahalle dolaşıp halkımızın dertleri ile dertlendiniz. burada sizlerin huzurunda İl Kadın Kolları Başkanımız Dilek Yıldız Büyükdağ hanımefendinin nezdinde tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kadınları siyasetin öznesidir" ifadesiyle kadınların güç kazandığını belirten Kırkpınar, AK Parti olarak genel seçimlerde hanımlara vermiş olduğumuz önem ve değeri önümüzdeki yerel seçimlerde de göreceğiz inşallah. Kadın siyasetçi üretimi konusunda önümüzde yerel seçimler var, bunun için de partimiz ciddi bir gayret gösteriyor. Bizler, cennetin anaların ayakları altında olduğuna inanan, kendisine yapılmasını istemediğini bir başkasına da yapmamayı tavsiye eden bir medeniyetin temsilcileriyiz.  Bu anlayışa sahip çıktığımız, bu değerleri fiiliyata geçirdiğimiz sürece, kadınlarımız hayatın her alanında hakları olan o müstesna yeri alacaklardır. Kadınlarımızın adalet ve eşdeğerlik ilkeleri doğrultusunda, ailelerine ve ülkelerine katkı sağlayacakları, sorumluluk üstlenecekleri, başarılarıyla herkesin takdirini toplayacakları yeni Türkiye’de, kadınıyla erkeğiyle hiç kimse ayrımcı muamelelere maruz kalmayacaktır. Yeni Türkiye’nin inşasında kadınlarımızın da aktif rol üstleneceklerine, ülkemizin 2023 hedeflerini yakalamasında pay sahibi olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise, Milletvekili Yaşar Kırkpınar'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.