AK Parti Konak'tan Hatay'a yardım tırı

AK Parti Konak'tan Hatay'a yardım tırı

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, depremin yıktığı Hatay’a yardım tırı yolladı.

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana teşkilatın her bir birimi ile el ele kampanya yürüten AK Parti Konak İlçe Teşkilatı yardımları tek tırda topladı ve depremin en çok etkilediği illerden Hatay’a yolladı.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, depremin yarattığı yıkıcılığı derinden hissettiklerini söyleyerek, “Ülkemiz için hepimizin bir şeyler yapma vaktidir. Tüm gayretimizi yaralarımızın sarılması için ortaya koymalıyız. Acımız büyük. Bu zor günleri de beraber atlatacağız” dedi.

Başdaş, yardım TIR’ında giyimden gıdaya, hijyen malzemesinden ısınmaya varana kadar her ihtiyaç için malzeme koyduklarını kaydederek, “Bölgede özellikle su deposu konusunda sıkıntı yaşandığını öğrendik. 103 adet su deposunu da Hatay’a gönderdik. Deprem bölgesinde irtibatta olduğumuz ekiplerin istekleri doğrultusunda yeniden liste oluşturacağız. Kampanyamız devam edecek” diye konuştu.

Türkiye tarihinin en yıkıcı depremiyle karşı karşıya olduklarını ifade eden Başdaş, “Devletimiz tüm gücünü seferber etmiş durumda. Bu acının da altından kalkacağız. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet ve tüm ülkemize sabır diliyorum” ifadesini kullandı.

image-6483441-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.