AK Parti Menemen İlçe Başkanı Çelik'ten 'pankart' açıklaması

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Çelik'ten 'pankart' açıklaması

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Menemen'den deprem alanlarına gidecek olan yardım tırına hem valilik hem AK Parti teşkilatının ayrı ayrı pankartlarının asılması sonrası gelen tepkiler üzerine bir açıklama yaptı.

Menemen'den deprem alanlarına gidecek olan yardım tırına hem valilik hem AK Parti teşkilatının ayrı ayrı pankartlarının asılarak fotoğraf çekilmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Menemen AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, kamuoyunda paylaşılan fotoğrafa ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

ayni-tir-iki-farkli-pankart-ilce-baskanindan-fotograf-aciklamasi-1132389.jpg

"Canla başla yardım için koşan teşkilat mensuplarımızın emeği ne yazık ki bir çırpıda hiçe sayılmıştır" diyen Çelik, tüm yardımların AK Parti tarafından toplandığını ve TIR'ın da AK Partili bir üyenin olduğunu söyledi.

Teşvik ve teşekkür için tırın önünde AK Parti İlçe Teşkilatı pankartları önünde fotoğraf çekildiklerini dile getiren Çelik şöyle konuştu; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında Ohal açıklamasının ardından yollarda sorun yaşanmaması adına Valilik pankartı asılması gerektiği tarafımıza iletildi. Bu nedenle tırımızın hızlı bir şekilde bölgeye ulaşması adına İzmir Valiliğimize ait pankartı astık. Türk Milleti olarak acıların en acısını yaşadığımız bugünlerde zorlukları hep birlikte aşacağız. Vicdanlarımız ve kalplerimiz titreyerek depremzede vatandaşlarımıza yardım amacıyla gece gündüz demeden çalışırken, vatandaşlarımızı bu tür kötü niyetli paylaşımlarla meşgul edenleri kınıyorum. Yediden yetmişe destek veren, yüreğiyle, bileğiyle yanımızda olan herkese teşekkürü borç biliyorum. Allah iyi niyetli herkesten razı olsun…"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.