AK Parti Menemen’de muhtarlar çıkarması

AK Parti Menemen’de muhtarlar çıkarması

AK Parti Menemen ilçe yönetimi, ilçeye bağlı tüm muhtarı tek tek ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel ve teşkilat üyeleri, ilçeye bağlı tüm muhtarları tek tek ziyaret ederek sorunları yerinde inceliyor. Başkan Yüksel, gerçekleştirdiği ziyaretlerde muhtarlara ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da fotoğrafını hediye ederek, her türlü sorununun çözümü için AK Parti'nin tüm gücü ile hazır olduğunu belirtiyor.

Menemen'de yaşanan tüm sıkıntıları bizzat yerinde incelemek istediklerini ifade eden Yüksel, “AK Parti Menemen İlçe Teşkilatı olarak ülkemizin can damarı olan köylerimizi, mahallelerimizi, burada yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ederken tüm sıkıntıları bizzat yerinde görüyor ve bu sorunlarla ilgili gerekli adımları atmak için girişimlerde bulunuyoruz. Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman yanında olduklarımızı bilmelerini istiyoruz” dedi.

"Vaatlerin takipçisiyiz”

Yüksel, Menemen'e vaat edilen birçok hizmetin unutulduğunu da ifade ederek, “Biz vaat adamı değiliz, bu zamana kadar halkın içinde halkla iç içe olduk bundan sonra da olmaya ömrümüz yettiği kadar devam edeceğiz. Ancak bugün Menemen’e bazıları tarafından vaat edilen hizmetlerin de unutulduğunu görüyoruz. Ne var ki bunları her fırsatta Menemenliler için hatırlatmaya ve ısrarla takip etmeye devam edeceğiz. Bizler bugün çok şükür Menemen'de bir kişi ister partilimiz olsun ister olmasın, sıkıntısını bize ulaştıramazsa, bunun bizim için büyük bir vebal olduğunun bilincini taşıyan bir teşkilata sahibiz. Bu bilinçle de ilk olarak vatandaşlarımızın seçtiği muhtarlarımız ile görüşmelerimize başlamış bulunmaktayız. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın bizzat kendileri ile de sıkıntılarını ve sorunlarını konuşup bunların çözümüne yönelik görüşmelerimizi yapıyoruz. Ayrıca muhtarlarımıza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini de hediye ediyoruz. Biz dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın, onların temsilcileri muhtarlarımızın yanındayız. Her türlü sorunda devletimizin tüm gücü ile yanlarında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza ziyaretlerimiz bundan sonra da her fırsatta devam edecek" diye konuştu.

fb_img_1565247966468.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.