AK Parti Menemen'den Vefa Grubu

AK Parti Menemen'den Vefa Grubu

AK Parti Menemen İlçe Başkanlığının kurduğu Vefa Grubu’nun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Grubu’nun ilk toplantısı İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik başkanlığında yapılırken, toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Kırkpınar, ‘’3 tarafımız sularla çevrili lakin dört tarafımız parçalanmamızı isteyen düşman gruplarla çevrili. Irak’taki, Libya’daki, Suriye’deki parçalanmaların ülkemiz için de planlanıyor. Fakat Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde bunlara müsaade etmiyoruz. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile bu planların bozulduğunu hep birlikte gördük. Bizi birleştiren güç; vatanımız, bayrağımız ve dinimizdir. Bu davaya gönül vermiş olan siz vefalı ak ailemizin bir araya gelmesi beni onurlandırdı. Şimdi inanıyorum ki; bu memleket hiçbir zaman parçalanmayacaktır. Böylesine güzel vefalı ak aileye sahip olduğumuz için mutluyuz ve gururluyuz. Günümüzde şehitlerimize yapılan hakaretler, insanlarımızı birbirine düşürme çabaları tesadüfi değildir. Vefalı ak ailemiz ve teşkilatlarımız bu durumun bilincindedir ve bunlara müsaade etmeyecektir. 2023 yılı, bizim yılımız olacaktır. Vatan bizimdir, memleket bizimdir. Bu oyunlara müsaade etmeyeceğiz.’’ dedi.

e1ab36d0-4da9-4eb5-bec1-9b961e6b7113.jpg

Ak ailemizin dünüyle, bugünüyle ‘yarınları’ inşa edeceğiz

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ise, ‘’2023’e giderken, geleneğimizde olan Vefa Grubu’nu kurmuş bulunmaktayız. 35 kişiden oluşan kurucu parti üyelerimiz ve kurucu meclis üyelerimizden oluşan Vefa Grubumuzu; İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli önderliğinde ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Yaşar Kırkpınar’ın katılımlarıyla gerçekleştirdik. ‘Mesele memleket meselesi!’ ‘Mesele 2023 meselesi!’ diyerek çizmiş olduğumuz yol haritasında, olmazsa olmazımız olan ve şartlar ne olursa olsun asla taviz vermeyeceğimiz hedeflerimizin peşindeyiz. Allah’ın izniyle, 2023 yılı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçtireceğiz. Bu sebeple gerek Yüksek İstişare Kurulumuz gerek Vefa Grubumuz, gerekse ana kademe yöneticilerimizle birlikte 2023’e hazır olduğumuzu göstermiş olduk. Bu gruplarımızla haftalık, aylık toplantılar tertipleyerek halkımızın sorunlarını dinlemek için sahalarda olacağız. Ak ailemizin dünüyle, bugünüyle ‘yarınları’ inşa edeceğiz. ‘Hedef 2023’ diyerek, böylece Vefa Grubumuzun da çalışmalarına start vermiş olduk. Türk Milleti, hiçbir şekilde hiçbir yaptırıma, baskıya, açılmış olan ekonomik savaşlara boyun eğmeyeceğini, tüm teşkilatların birbirine sarılmasıyla göstermiştir.’’ dedi.

78f2b4bf-3c4a-4672-b3f0-f21adc1c2774.jpg

Toplantının ardından Vefa Grubu üyelerine, Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik plaketlerini verdi.

a56b8585-7955-496c-b1eb-65d699dbd5ad.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.