AK Parti Seferihisar, gençlerle bir araya gelecek

AK Parti Seferihisar, gençlerle bir araya gelecek

AK Parti Gençlik Kolları tarafından, gençlerin fikirlerini almak ve hayallerini dinlemek amacıyla başlatılan “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” buluşması bugün Seferihisar’da gerçekleştirecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, gençlerle buluşuyor. Gençleri bir araya getirecek, Seferihisar hakkında fikirlerini paylaşacakları “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” buluşması, 11 Şubat 2022 Cuma günü (bugün), İBB Çağan Irmak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“Gençlerin desteğini almanın haklı gururunu yaşıyoruz”

Seferihisar başta olmak üzere Türkiye’nin geleceğine gençlerin yön vereceğinin altını çizen AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın; "Türkiye’nin en büyük ailesi olan AK Parti’mizde gönül birliği ve istişare esastır. Seferihisar’da yaşayan genç kardeşlerimiz her geçen gün kartopu gibi büyümeye ve yeni genç kardeşlerimizi aramıza katmaya devam ediyor. AK Parti genç bir partidir ve gençlerimizin partisidir. Bu ilçenin umudu, geleceğimiz olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Gençlerin desteğini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu akşam yapılacak programa tüm kardeşlerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

24243-001.jpg

Programda AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı İbrahim Derici, Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Demircioğlu ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının Yönetim Kurulu da katılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.