AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı, iftarda buluştu!

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı, iftarda buluştu!

Ramazan ayı boyunca 21 farklı mahallede ailelere, derneklere, kurumlara iftar ve sahurda misafir olan AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı, bu kez İlçe Yönetim Kurulu ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.

Haftalık İlçe Yönetim Kurulu Toplantısını iftar eşliğinde gerçekleştiren AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu, Ramazan ayının bir değerlendirmesini yaptı. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Ramazan boyunca ailelerinden ayrı iftar ve sahur yaparak görevini yerine getiren yönetim kurulu üyelerine ve teşkilat mensuplarına özverili çalışmaları için teşekkür etti.

ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin-yonetim-kurulu-uyeleri-ve-aileleriyle-iftarda-bulustu.jpeg

Ramazan boyunca Seferihisar’ın 21 mahallesinde katıldıkları iftar ve sahur programlarında mahalle sakinleri, farklı meslek grupları, gençler ve hemşehri dernekleri ile bir araya gelen AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisarlıların şahsı ve ilçe teşkilatına olan yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yoğun bir iftar ve sahur davetleri aldık. Aslında her davete icabet etmek istiyoruz ama bu maalesef mümkün değil. Yönetim Kurulunda davetler ile ilgili yaptığımız değerlendirmede yönetim kurulumuzun ve mahalle sorumlularımızın katılımı ile 21 mahallemizde farklı sahur ve iftar davetine özellikle katıldık” dedi.

İftar ve sahur programında bir araya geldikleri aileler ile özellikle mahallelerin sorunları ve çözümleri ile ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Aydın: “Seferihisar’ımız AK Parti Teşkilatı sayesinde yatırımlar şehri oldu. Bundan sonraki süreçte bu yatırımları mahallelere ve köylere taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin-cocuklara-hediyeler-verdi.jpeg

Ramazanın kendileri için çok yoğun geçtiğini belirten Başkan Aydın, “Yoğun ve verimli bir Ramazan ayı geçirdik. Ramazanın 26. günündeyiz ve bu güne kadar mahallelerde, hemşehrilerimizle, gençlerimizle, kahraman polislerimizle, cansiperane çalışan 112 Acil personelimizle, öğrencilerimizle iftar ve sahurlar yaptık. Ramazanın bereketiyle bir de çok değerli iki bakanımız Seferihisar’a geldi. Bunda Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Millet Vekilimiz Sayın Hamza Dağ’ın, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Millet Vekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ve İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin büyük emeği oldu. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projeleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya sunduk. Bakanlarımızın ilgisi ve desteği ile projelerimiz yatırım programına alındı. Birlik, beraberlik içinde çalışıldığında bunun güzel sonuçlarını böyle alıyoruz” dedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Aydın, “Geçmişte görev yapmış ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle bir sahur programı gerçekleştirdik. Onca insanı gecenin o saatinde bir araya getirmek hiç kolay bir şey değil. O programdaki yoğun katılım da gösteriyor ki birlik ve beraberlik duygumuz çok yüksek, bu bizim için gurur sebebi. Hep birlikte yardımlarımızı yapıp, elimizin ulaştığı en uzak noktaya kadar dokunmaya gayret ettik. Böyle günler birlik ve beraberliği daha çok güçlendiriyor. Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde olduğu ekonomik sıkıntıların hissedildiği bu dönemde yardımlaşmak ve paylaşmak çok değerli, çok önemli. Ben hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ailelerinizle geçireceğiniz vakitten feragat ederek, Ramazan ayını sahada hemşehrilerimizle geçirdiniz. Gösterdikleri destek ve anlayış için kıymetli ailelerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.