AK Parti Seferihisar, doğalgaz çalışmalarını inceledi

AK Parti Seferihisar, doğalgaz çalışmalarını inceledi

AK Parti Seferihisar İlçe Yönetimi, Seferihisar'ın Tepecik Mahallesi Merkez ve Akarca Bölgelerinde yapımı süren doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Seferihisar’ın tüm mahallelerinin doğalgazdan faydalanması amacıyla çalışmalarına devam eden, İzmir Doğalgaz Abone Merkezi’nin ilçeye getirilmesi için girişimlerde bulunan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın üzerinde titizlikle çalıştığı ve geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiği Tepecik Mahallesi ve Akarca Bölgesi doğalgaz altyapı çalışmaları tam gaz devam ediliyor.

Tepecik Mahallesi Merkez ve Akarca Bölgesi’nde yapımı devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Aydın, AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Emrah Önder ve Murat Özlü’nün, Tepecik Mahalle Muhtarı Azat Aktaş ile birlikte çalışmaları yerinde gözlemleyip incelemelerde bulunduklarını söyledi. Başkan Ahmet Aydın, “Biz ilçemizi güzelleştirecek tüm yatırımların ve çalışmaların takibine devam edeceğiz. Seferihisar’da 2023 yılına kadar doğalgazı olmayan konut kalmayacak” dedi.

ahmet-aydin-vatandasla.jpeg

Ak Parti Heyeti Yetkililerden Bilgi Aldı

Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Önder ve Murat Özlü, yetkililerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Partili Önder açıklamasında “Tepecik Mahallesi ve Akarca bölgelerinde gözlemlerde bulunduk. Esnaf ve vatandaşlarımızla görüşerek fikir, talep ve önerilerini dinledik. Yetkililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda, çalışmaları yerinde gözlemledik. Yapılan çalışmalarla yalnızca Seferihisar’da değil İzmir’in pek çok ilçesinde doğalgaz konforuna kavuşmalarında geçici rahatsızlıklar yaşanabiliyor. İlçemizdeki ekip çok hassas bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu esnada esnaf ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması, rahatsızlıkların en az seviyeye indirebilmeleri için özverili çalışmalarına şahitlik ettik. Hassasiyetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

tepecik-mah-dogalgaz-calismalari.jpeg

Seferihisar’a Abone Merkezi Açıldı

İzmir’in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir DoğalGaz, Seferihisar’daki hizmet kalitesini arttırmak için abone merkezlerine bir yenisini de bu kez Seferihisar’da ekledi. Doğalgaz ile ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkez tüm Seferihisarlılar’a hizmet verecek. Camikebir Mahallesi General Temel Cingöz Caddesi No:28-30/A adresinde bulunan abone merkezi hafta içi 08.30 – 18.30, (öğle arası 12: 30 – 13.30) saatleri arasında hizmet verecek. Merkezde; abonelik işlemleri, tüketim faturası ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek.

tepecik-mah-muh-azat-aktas-ve-ak-parti-yonetim-kurulu-uyesi-murat-ozlu-izmir-dogalgaz-yetkilileri-ile-gorusuyor-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.