AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 17-25 Aralık açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 17-25 Aralık açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik, “17/25 Aralık operasyonları, FETÖ'nün yürüttüğü hain bir kumpas girişimidir” dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 17-25 Aralık operasyonlarının FETÖ’nün yürüttüğü hain bir kumpas girişimi olduğunu ve 7 Şubat MİT krizi sonrası devleti istikrarsızlaştırmayı hedefleyen kirli planın bir parçası olduğunu belirtti.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “FETÖ, milletimize ait egemenliği kirli odaklara devretmeyi amaçlayan bir ihanet şebekesidir. 17/25 Aralık operasyonları, FETÖ'nün yürüttüğü hain bir kumpas girişimidir. 7 Şubat MİT krizi sonrası devletimizi istikrarsızlaştırmayı hedefleyen kirli planın bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin milli egemenliğini hedefleyen bu terör saldırısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu sayesinde boşa çıkartıldığını aktaran Çelik, şunları kaydetti:

“Daha sonra Türkiye’nin milli egemenliğini darbe yoluyla ortadan kaldırmak isteyen bu hain örgüte karşı milletimiz, şehitlerimiz ve gazilerimizle direnmiştir. FETÖ, devletimizi ele geçirmeye ve milletimizin egemenliğini rehin almaya ayarlanmış karanlık bir örgüttür. FETÖ halen dünyanın çeşitli yerlerinde ülkemize düşmanlık etmeye devam etmektedir. Bu karanlık terör örgütüyle her yerde ve her zeminde mücadele kesintisiz sürecektir. Tam olarak çökertilene kadar FETÖ ile mücadelede asla gevşeme olmayacaktır. Bu, Türkiye'nin varoluşu için zorunlu bir mücadeledir. Milletimizin ve devletimizin düşmanı bu terör örgütünün tamamen yok edilmesi vatanseverliğin gereğidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.