AK Parti temayülünden notlar

AK Parti temayülünden notlar

AK Parti temayül yoklamasında adı geçen isimler kimler?

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için temayül yoklamasını Halkapınar Spor Salonu’nda başlattı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Güzel İzmir’imizin 25 yıllık CHP iktidarlığı altında çürüdüğünü görmek bizleri üzüyor” dedi. AK Parti, 31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için binlerce partilinin görüşünü aldı.

Saat 10.00’da başlayıp 16.00’ya kadar süren temayül yoklamasına Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MKYK üyeleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve Milletvekilleri katılım gösterdi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin temayül yoklamasında Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ve Hamza Dağ'ın adı geçiyor. Bayındır’da Belediye Başkanı Uğur Demirezen’e parti içinden rakip sadece İlhan Öztürk çıkarken, partinin güçlü olduğu Bayraklı’da AK Parti İzmir eski Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kırkpınar ve eski İlçe Başkanı Mikail Bilici isimleri öne çıktı. Bornova’da Cevdet Çayır, Musa Çevik, Levent Taşer, Buca’da eski İlçe Başkanları Hakan Kalfaoğlu ve Mehmet Girgin ile eski Meclis Üyesi Adnan Öztekin ve Ahmet Selik, Çiğli’de eski sendikacı Mehmet Ali Kalafat ve Meclis Üyesi Nedim Arslan, Dikili’de eski İlçe Başkanı Önder Akşengür, Foça’da Sinem Atan ve Ali Haydar Çapçı, Gaziemir’de Deniz Doğan ve Erdem Kılıç isimleri ön plana çıktı.

ak-parti.jpg

Karabağlar’da 2019 yerel seçimlerinin adayı Bilal Doğan yeniden başvuru yaparken İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ile Konak eski İlçe Başkanı Feyzi Bayram, eski İlçe Başkanı İrfan Doğruca isimleri dikkat çekti.

Karaburun’da meclis üyesi Gökhan Toramanlar, Karşıyaka’da Büyükşehir Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran ile eski İlçe Başkanı Didem Keseli ismi ön plana çıkarken partinin en güçlü olduğu yerlerin başında gelen Kemalpaşa’da ise eski Belediye Başkanı Arif Uğurlu, eski İlçe Başkanı Mustafa Baş ile Meclis Üyesi Galip Atar başvuru yaptı. İzmir Servisçiler Odası eski Başkanı Hasan Basri Bostancı da Kemalpaşa’dan aday adayı oldu.Çeşme de ise partinin tüm kademelerinde farklı görevlerde bulunan Eski İlçe Başkanı İlter Etike'nin ismi ön plana çıkarken Turizmci Serkan Özbek ve Eski Meclis Üyesi Emin Yüce Çeşme için ismi çıkan diğer isimler oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.