AK Parti teşkilatına Erdoğan'dan  sert uyarı!

AK Parti teşkilatına Erdoğan'dan sert uyarı!

AK Parti grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK parti teşkilatına uyarılarda bulundu ve teşekkür ziyaretlerine başlayacağını açıkladı.

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti teşkilatına ciddi uyarılarda bulundu. Erdoğan şöyle konuştu;

"Çözümü dışarıda değil kendi içimizde yüreğimizde arayacağız. Milletimiz bugüne kadar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, hiç yanıltmadı. Biz Türkiye’nin büyüklüğüne, Türk milletinin gücüne inanıyoruz. İnşallah bu dalganın üzerinden de hep birlikte geleceğiz.

‘GEREĞİNİ YAPMAK ZORUNDA KALACAĞIZ…’

AK Parti olarak milletimizin en büyük umudu olduğumuzu aklımızdan çıkartmayacağız. Sadece bize oy verenler değil, tercihlerini başka adaylardan yana kullananların da umutları AK Parti’dir. Bize düşen milletimizin gönlündeki bu sevgiyle aramıza giren engelleri kaldırmaktır. Gönüllere girmekten, mütevazı olmaktan, kibirden uzak durmaktan, kul hakkından, yetim hakkından söz ediyoruz. Söylediğimiz her şeye samimiyetle inanıyor, onun için de ısrarla tekrar ediyoruz.Buna rağmen hala millete tepeden bakan, kibrinden yanına yaklaşılmayan varsa, başını ellerinin arasına alsın ve derin derin muhasebe yapsın. Eğer bu arkadaşlarımız kendi muhasebelerini kendileri yapmazlarsa, biz onlar için gereğini yapmak zorunda kalacağız. Bu davaya, en küçük bir katkı veren herkesin başımızın üzerinde yeri vardır.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLIYORUM

AK Parti öyle büyük bir çatıdır ki herkese yapacak bir iş vardır. Ama aynı zamanda hiç kimsenin bu kutlu çatıya zarar verme, kendi çıkarlarını davanın önüne koyma hakkı da yoktur. Ramazan ayını manevi iklimine uygun şekilde değerlendirip, ilk fırsatta seçimlerde bize en yüksek desteği veren il ve ilçelerimize teşekkür ziyaretlerime başlayacağım. Milletimizle yüz yüze görüşeceğiz. Böylece gerek ülke meseleleriyle, gerekse teşkilatlarımızla ilgili değerlendirmeleri vatandaşlarımızdan bizzat dinleme imkanı bulacağız. En büyük hakem olarak gördüğümüz milletimizin kararı yolumuzu aydınlatacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.