AK Parti ve CHP il başkanları  canlı yayında buluşacak mı?

AK Parti ve CHP il başkanları canlı yayında buluşacak mı?

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun canlı yayın çağrısına yanıt verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun arıtma tesislerini konuşmak üzere davet ettiği canlı yayın talebine cevap verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "İzmir’in tüm sorunlarını her platformda tartışmaya varım. Arıtma tesisleri dâhil, körfez kirliliği ve kokudan kent içi ulaşıma; alt yapıdan yarım bıraktıkları yatırımlara ve Kemeraltı’na kadar her sorunu hem de. Ama yerinde… Sokakta… Körfezi körfezde, buraya akan derelerin kenarlarında; trafiği trafikte, yatırımları kağnı hızıyla bile ilerlemeyen inşaat alanlarında konuşalım… Ama önce; askıda bıraktıkları pek çok merak edileni; özellikle de Örnekköy konut projesinde, vatandaşın canı hiçe sayılarak, malzemeden çalma skandalına açıklık getirselerdi. İzmir, geçiştirilmeyecek kadar zekâ küpü, sorunları sosyal medyada iki satıra sıkıştırılmayacak kadar büyüktür! Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum. Sokakta buluşalım…"

236831.jpg

NE OLMUŞTU?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Başkan Saygılı'ya sosyal medya hesabından "Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz? Sayın Bilal Saygılı İzmir’deki arıtma tesislerini, arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz ?" cümleleri ile canlı yayın talebinde bulunmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.