AK Parti ve MHP İzmir'den örnek kampanya

AK Parti ve MHP İzmir'den örnek kampanya

Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök kan stoklarının bittiğini açıklamasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin harekete geçti.

Her iki başkanını öncülüğünde partililer Bornova Meydan’da kurulan çadırlarda kan verdi, İzmirlileri kan vermeye davet etti.Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök’in kan stoklarının bittiğinin açıklamasının ardından AK Parti ve MHP İzmir İl Başkanlığı harekete geçti.AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kan bağışı kampanyası başlattı. Her iki başkanın öncülüğünde partililer Bornova Merkez’de kurulan çadırlarda kan verdi. Sürekli ve Şahin, İzmirlileri kan vermeye davet etti.

Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök Covid-19 öncesi Ege Bölgesi’nde bin 200 ünite kan toplanıp İzmir, Manisa, Aydın illerinde sorumlu olduğumuz 94 hastanenin günlük talebi olan bin 200 ünite kan taleplerini karşılıyorduk. Şimdi ise 600 ünite talebin 400 ünitesini ancak karşılayabiliyoruz. Her geçen gün normalleşmeye bağlı talepler artmaktadır ama stokta kan yoktur. 14 yıl sonra ilk defa hasta yakınlarından kan bağışı istemek zorunda kaldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.