AK Parti Yerel Yönetimler Kampı Tamamlandı!

AK Parti Yerel Yönetimler Kampı Tamamlandı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen, 21 şehirden 201 Belediye Başkanının katılım gösterdiği "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı" Balıkesir'in Edremit ilçesinde tamamlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında 17-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen toplantı "Tecrübe Paylaşımı" konulu panelle başladı. Belediyeler arası tecrübe paylaşımı, belediyelerin merkezi hükümetten beklentileri, genel merkezin belediyelerden beklentilerinin istişare edildiği toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan Aydın toplantıda hazır bulundu.

cbc-mugla.jpg

BÖLÜNMEZ ÇANKIRI: “VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, Yerel Yönetimler kamp programı sonrası değerlendirmeler bulundu. Yerel Yönetimler Toplantısının verimli ve faydalı geçtiğini belirten Bölünmez Çankırı, ‘‘AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımızı Ege ve Marmara Bölgelerinden gelen 201 Belediye Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte gerçekleştirdik. Tecrübe paylaşımlarından eğitimlere, beklentilerden sorunlara kadar birçok meseleyi ele aldığımız verimli bir kamp geçirdik. Sahada bizzat görüp tespitini yaptığımız konuları masaya yatırmış olmak hızlı çözümler üretmemize vesile oldu. Toplantımızın son gününde Belediye Başkanlarımız şehirleriyle ilgili beklenti ve taleplerini ilgili Bakan Yardımcılarımıza ve Genel Müdürlerimize ilettiler’’ şeklinde konuştu.

yerel-yonetimler-toplu.jpg

‘‘AK BELEDİYELER, HİZMET ÇITASINI YÜKSELTTİ’’

AK Parti hükümetleri döneminde çok çalışarak hizmet çıtasını yükselttiklerini ifade eden Bölünmez Çankırı; ‘‘Son 20 yılda yaptıklarımız ortadayken yerinde saymak ya da bu kalibrenin altına düşmek bizlere yakışmaz. AK Belediyecilikle hizmet çıtası o kadar yükseldi ki belediyelerimiz birbirleriyle yarışır bir vaziyete geldi. Vatandaşlarımız onlarla aynı dili konuştuğumuz ve eser siyaseti yaptığımız için bizi desteklemeye devam ediyor. Elbette hata da yapabiliriz ama o hatalarımızdan çabucak ders alıp bu hatalara bir daha düşmeyeceğiz. Eserlerimiz, hizmetimiz, vatandaşla olan iletişimimiz bizler için birer gurur kaynağı. Tabi bu gururu sürdürmek için de çok çalışarak hizmetkar olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

yerel-yonetimler-salon.jpg

Balıkesir’de gerçekleştirilen kamp programında misafirperverlik ile karşılandıklarını söyleyen Bölünmez Çankırı, ‘‘Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımıza ev sahipliği yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a, İl Başkanımız Ekrem Başaran’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.