AK Parti'de İkinci Ahmet Uğur Baran Dönemi

AK Parti'de İkinci Ahmet Uğur Baran Dönemi

“Engelli kardeşlerimin her zaman emrindeyim” diyerek bir süre siyasete mola veren Baran , yeniden döndüğü görevine hızlı başladı.

AK Parti İzmir İl Engeliler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı’nda ikinci Ahmet Uğur Baran dönemi resmen başladı. Görevine ara verirken yayınladığı mesajda “Engelli kardeşlerimin her zaman emrindeyim” diyerek bir süre siyasete mola veren Baran, yeniden döndüğü görevine hızlı başladı.

fb nkmhb v

Anneler gününde Karşıyaka’da yaşayan Şaziye ve İbrahim Kırat Engelli çiftini evlerinde ziyaret ederek, yılın engelli annesi seçen İl EKM Başkanı Baran, “hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” mesajını verdi.

10 – 16 Mayıs Engelliler haftasının önemine dikkat çeken Baran, “Mayıs ayını komple Engelli farkındalık ayı olarak geçireceklerini, ay boyunca 30 ilçede sürekli engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyerek, çözüm bulmaya çalışacağız. Mayıs ayı sonu itibari ile farkındalık programı gerçekleştireceğiz. Görme engelli, zihinsel engelli, işitme ve bedensel engelli vatandaşlarımızla birlikte ‘Ebru Sanatı’ yapacağız. O gün yine birbirinden farklı etkinlik ve şenlikler gerçekleştireceğiz. Engelli vatandaşlarımızla güzel bir gün geçireceğiz” dedi.

AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Uğur Baran sözlerine şu şekilde devam etti: “AK Parti hükümetinin göreve gelmesiyle beraber Engelli vatandaşlarımızın da yaşantılar ile beraber hayalleri de değişti. Geçmişte sadece tekerlekli sandalye hayali kuran engelli vatandaşlarımız şimdi EKPSS sınavıyla atanacakları kurumun hayalini kurmaya başladılar. AK Parti hükümeti Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarının en üst düzeyde olabilmesi için bütün yaptığı hizmetleri devlet politikası haline getirmeye devam edecektir. Bizde Partimizin İzmir’deki neferleri olarak kentimizdeki Engelli vatandaşlarımızın yanında olacak, onların gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz. Engelleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.