AK Parti'de ilk çatlak ses Paçacı'dan çıktı!

AK Parti'de ilk çatlak ses Paçacı'dan çıktı!

AK Parti İzmir’de ilk çatlak ses milletvekili aday adayı oyup, listede kendisine yer bulamayan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Eczacı Semiha Paçacı’dan geldi.

Milletvekilliği listelerinin partiler tarafından YSK’ye bildirilmesinden siyaset sahnesi, partilerin aday listelerinde kendi isimlerini göremeyip, tepki verenler, tepkilerini sesli ve yazılı olarak dile getirenlerin oldu.

x1ekwq8m-400x400.jpg

AK Parti İzmir’de ilk çatlak ses ise milletvekili aday adayı Eczacı Semiha Paçacı’dan geldi. AK Parti İl Başkanlığında İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Eczacı Semiha Paçacı, milletvekili adayı gösterilmemesine sosyal medya hesabından yazılı olarak tepki verdi.

Paçacı, attığı tweette; “İzmir Mv. Adaylarımıza başarılar diliyorum. #YarınDeğilHemenŞimdi . İzmir Yürütme Kurulumuzdan tek bir kişinin aday olmamasını sormak istiyorum. Bu kadar beğenmediğiniz yürütmeyi 4 yıldır niye değiştirmediniz?” diye yazdı.

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.