AK Parti'den çiftçiye ücretsiz elektrik teklifi

AK Parti'den çiftçiye ücretsiz elektrik teklifi

Seferihisar’da 2022 yılının ilk belediye meclis toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti grubu son önergesinde çiftçiye ücretsiz elektrik verilmesini teklif etti.

2022 yılının yoğun katılım ile gerçekleşen ilk Seferihisar Belediye Meclis Toplantısında AK Parti Grubu toplantıda dört soru önergesi verdi. Önergelerde Seferihisar Belediyesi’nin ve Belediyeye bağlı şirketlerin borç durumları, taşınır ve taşınmaz mülklerin satışından elde edilen gelir, belediyenin ve belediyeye bağlı şirketlerin personellerinin durumu; çalışan, işten çıkarılan, işe alınan ve emekli olan personel sayısı hakkında bilgi talep edildi.

Önergelerin yazılı olarak iletilmesinin ardından diğer meclis üyelerinin de konu hakkında bilgilendirilmesi adına söz alan ve önergeleri sözlü olarak da meclise sunan AK Parti Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Serdal Yersel, belediyelerin işlem, eylem ve kararları üzerindeki yargı dışı denetim türlerinden birinin de belediye meclisi tarafından yapılan denetim olduğunu ifade etti. AK Partili Yersel, 5393 sayılı Belediye Kanunun “Meclisin bilgi edinme ve denetim yolları” başlıklı 26. Maddesine binaen AK Parti Grubu’nun meclise sunduğu soruların yazılı olarak cevaplandırılmasını talep etti.

soldan-saga-ahmet-mirze-umit-cingoz-melike-balcioglu-serdal-yersel.jpeg

AK Parti grubundan çiftçiye ücretsiz elektrik teklifi

AK Parti grubu son önergesinde çiftçiye ücretsiz elektrik verilmesini teklif etti. Teklifi Seferihisar Belediye Meclisi’nde dile getiren AK Partili Belediye Meclis Üyesi Serdal Yersel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 9 Aralık 2021 tarihinde Şanlıurfa’da yaptığı açıklamada “Şanlıurfa’da büyükşehir, CHP’li olsun elektriği bütün çiftçilerimize bedava vereceğiz” sözlerini hatırlattı. AK Partili Yersel konuşmasında, “Genel Başkanın bu sözüne istinaden CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li Seferihisar Belediyesi’nin ortak çalışması ile ilçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren çiftçilerimize elektriğin ücretsiz teminini ya da elektrik faturasının ibraz edildiği takdirde, tutarın vatandaşımıza verilmesini teklif ediyoruz. Bu hususun gündeme alınıp ilgili komisyonlara havalesini arz ederiz” ifadelerini kullandı.

“Yeni sene ve senenin ilk belediye meclis toplantısı Seferihisar’ımız için hayırlara vesile olsun”

Seferihisar Belediye Meclis Toplantısının ardında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Çalışma ve hizmet aşkıyla yeni bir yıla daha girdik, senenin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi ve ilçemiz için bir takım kararlar alındı. Meclis grubumuz ilk toplantıda dört önemli soru önergesini meclise sundu. En yakın zamanda bu önemli hususların belediye meclisinde karşılık bulmasını umut ediyorum. Yeni sene ve senenin ilk belediye meclis toplantısı Seferihisar’ımız için hayırlara vesile olsun” diyerek iyi dilek ve temennilerini belirtti.

seferihisar-belediye-meclisi.jpeg

2022 yılının ilk belediye meclis toplantısında yapılan Denetim Komisyonu seçiminde komisyon üyesi olarak seçilen AK Parti Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Serdal Yersel’i tebrik eden Başkan Aydın, “Belediye Meclis Üyemiz Sayın Serdal Yersel’in bir kere daha Denetim Komisyonuna seçilmesinden memnuniyet duyduk. Görev ve hizmet bilinciyle görevini en iyi şekilde yapacağına inancımız tamdır. Kendisine ve tüm belediye meclis üyelerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.