AK Parti'den seçmen atağı! İstanbul'a taşıyacaklar

AK Parti'den seçmen atağı! İstanbul'a taşıyacaklar

AK Parti yönetimi, yazın gelmesi ile memleketine giden 300 bine yakın seçmeni İstanbul’a taşımak için seferberlik ilan etti.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yenileme kararı aldığı İstanbul Büyükşehit Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti âdeta kırmızı alarm durumuna geçti. Yazın gelmesi ile birlikte memleketlerine giden seçmenlerin 23 Haziran’da İstanbul’da oy kullanabilmeleri için, AK Parti yönetimi her türlü tedbiri almaya başladı.

AK Parti yönetimi, Anadolu’daki köylerine giden seçmenleri İstanbul’a taşımak için de seferberlik ilan etti. Yazın gelmesi ile birlikte memleketlerine gidenlerin 23 Haziran’da İstanbul’a dönmeleri için köy köy seçmen taraması yapıldı. AK Parti kurmayları yaptıkları tespitlerde, 250-300 bin seçmenin şu anda Anadolu’nun çeşitli yerlerine dağılmış olduklarını gördüklerini dile getirdi. Bu seçmenlerle temasa geçen AK Parti teşkilatları 23 Haziran’da oy kullanabilmeleri için ulaşım ve gerekirse konaklama dâhil her türlü imkânı sağlayarak, seçmenleri sandık başına götürmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.