AK Parti'den Şehit Ailesine Gönül Sofrası

AK Parti'den Şehit Ailesine Gönül Sofrası

24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait, Bucalı Şehit'in ailesini ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Çankaya köşkünde kabul edilen 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait, "Sayın Başbakanımızın, vatandaşa yakın olun, milletin dertlerini dinleyin, sahada olun, talimatlarını aldık, zaten yapmakta olduğumuz bu hizmetleri inşallah daha hassasiyetle yerine getireceğiz" dedi. Sait, Sayın Başbakanımız tam bir halk insanı, halka çok önem veriyor. Zat-ı alilerinin İzmir milletvekili olması İzmir olarak bizim için büyük bir avantaj. Bu, İzmir'e konan bir talih kuşudur, bunun değerini iyi bilmemiz ve İzmirli hemşehrilerimize hizmet vermek için bunu iyi değerlendirmemiz gerekir. Zaten Sayın Başbakanımız da: " İzmir’i kalkındırmak demek Türkiyeyi kalkındırmak demektir.  İstanbul’la yarışmak da İzmir'e yakışır. Zaten plakalar da arka arkaya. 34-35 araya kimseyi almayacağız" demişti. Bu sözler İzmirlilere adeta bir şerbet gibi tatlı geldi diyen Sait, Sayın Başbakanımızın sayesinde inşallah bu şerbeti İzmirliler doyasıya içecekler, dedi.

Bucalı şehidin evinde Gönül Sofrası (iftar) kuruldu

Rifat Sait, Sayın Başbakanımızın vatandaşa yakın olmaya devam edin talimatları üzerine İzmir'de Ak Parti olarak yapmakta olduğumuz "Gönül Sofraları" kurmayı hızlandıracağız. Bu şekilde Ak Parti ilçe teşkilatımızın maddi ve manevi destekleri güzel bir proje başlattık.Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın evlerinde yaptırdıkları  yemekleri yanımıza alıp ile  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine iftarlarda konuk oluyoruz ve yemeğimizi paylaşıyoruz. Bu kapsamda Ak parti Buca ilçe teşkilatımız ile birlikte geçen yıl bu zamanlarda Uludere'de kaybettiğimiz Bucalı şehidimiz Abdülkadir Pektaş'ın evine iftarda konuk olduk.Evlerimizden getirdiğimiz yemeklerle birlikte Şehidimizin annesi ,babası ve kardeşleriyle birlikte iftar yaptık. Buca'da bu zamana kadar yitirdiğimiz 50 kadar şehidimiz var. İnşallah bunlardan bir kısmına Ramazan'ın kalan günlerinde iftarda gitmeye çalışacağız, dedi.

Rifat Sait, iftar sonrası şehit Abdülkadir Pektaş'ın iki küçük yeğenini kucağına alıp onlarla oynadı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecenin sonunda şehit Abdülkadir Pektaş ve tüm şehitler için birlikte dua edildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.