AK Parti'den Sert Açıklama: Kılıçdaroğlu Yargılanmayı Hakediyor

AK Parti'den Sert Açıklama: Kılıçdaroğlu Yargılanmayı Hakediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'dan sert açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay CHP'nin Parti Meclis Bildirisi için açıklama yaptı. Aktay: "Cürmü meşhut halindeki bir suçu örtbas etmeye çalışmak aslında Kılıçdaroğlu'nun skandal bir faaliyetidir" dedi. Aktöy şöyle konfuştu: "Kılıçdaroğlu bu şekilde kendini teröre aslında destek verme konumuna düşürmektedir ki Atatürk'ün partisi olduğunu iddia eden, Atatürk'ün partisini yönetiyor olduğunu iddia eden bir Genel Başkana bu kesinlikle hiç yakışmamaktadır. Aslında dokunulmazlığın olmasa şu anda sadece bu konular yargılanmayı hak eden konular. Çünkü bile bile yaptın." ifadelerini kullandı.

Aktay'ın konuşmasından satır başları:

Sayın Kılıçdaroğlu çok tuhaf bir şey yapıyor. Kendisi şu an içine düştüğü durumu meşrulaştırabilmek, haklılaştırabilmek için yine bize çamur atma yolunu seçiyor. Bizim geçmişte yaptığımız şeyler zamanında doğruydu, zamanında yapılması gereken şeylerdi. O zaman siz de aynı şeyleri yapıyor olsaydınız belki doğru yapmış olurdunuz ama zamanı geçtikten sonra yapılmış olan hareketler yanlış olmuş oluyor. Bu, şuna benzer yani cenaze evinde kalkıp halaya kalkışamazsınız, şarkı, türkü söyleyemezsiniz, sevinç çığlıkları atamazsınız. Bu, son derece münasebetsizdir, ayıptır, günahtır

17 Aralık'tan sonra sen onunla ilişkiye geçtin, ortaya çıktıktan sonra sen iş birliğine geçtin onunla. Esas hesap vermesi gereken şey bu, esas hesap verilmesi gereken konu bu. Biz hadi saftık bilmiyorduk ama sen biliyordun onların terör örgütü olduğunu. Bize bunu anlatmaya çalışıyor

Ne yazık ki o sicili temizlemek yerine şu anda tekrar o sicilin belki de şartlı tahliyesini bozacak şekilde tekrar FETÖ'nün savunuculuğuna, avukatlığına soyunmuş bulunuyor.
Avrupa Birliği'nin niyeti bozuk. Herhalde bunlar, Türkiye'de patlayan bombalarla ölen canların can olmadığını düşünüyorlar. Ölen insanların insan olmadığını düşünüyorlar. Onlar, ölen insanların haklarını savunacaklarına, teröre maruz kalan insanlarla empati kurup onlarla bir dayanışma içine gireceklerine, teröristlerle empati kurma yolunu tercih ediyorlar. Teröristleri anlamaya çalışıyorlar.

Can Dündar
Can Dündar'ın hayrını görsün Almanya. Doğrusu Can Dündar'ın kimin adına, ne adına hareket ediyor olduğunu ortaya koyan da bir durum. Yani birazcık ülkeye karşı bir sadakati, en ufak bir şeref duygusu olan birinin kabulleneceği bir unvan veya kabulleneceği bir durum değil. Yani Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında neredeyse kendine göre aslan kesilip, başka ülkelerin cumhurbaşkanları karşısında böyle bir zilleti kabullenen insanların zaten bizim memleketimizle çok da fazla bir alakası yok. Hayrını görsünler, bakalım onlara bir hayrı dokunacak mı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.