AK Parti'den Soyer'e Gediz tepkisi

AK Parti'den Soyer'e Gediz tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İZSU) arıtma tesisinden Gediz'e akan pis suya tepki gösterdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin geçtiğimiz günlerde paylaşım yaptığı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İZSU) arıtma tesisinden akan pis su görüntülerine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yorum yaptı.

Dağ yorumunda "CHP belediyeciliği hangi konuda ses yükseltiyorsa o hususta kendi suçunu bastırıp hedef şaşırtmak için bunu yapıyordur. İzmir’in havasını, suyunu ve toprağını zehirleyen; sizin ihmalkar ve iş bilmez yönetim anlayışınız Tunç Soyer" ifadelerini kullandı.

akp-li-dag-fatura-sikayetlerinden-pozitif-yorum-cikardi-hala-umit-ve-beklenti-bizden-978557-5.jpg

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında şu ifadeler yer verdi; "Hemşerilerimiz kör ve dilsiz değil! Tarlasını ve Gediz’i zehirleyenin de doğayı ve körfezi katledenin de kim olduğunu iyi biliyor! Hadi Bakalım; kendiniz için de suç duyurusunda bulunun şimdi!"

780x411-kerem-ali-surekliden-chpli-yucele-edep-yaniti-1599123890910.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.