AK Partili Ahmet Aydın ve eşi sandığa giderek oy kullandı

AK Partili Ahmet Aydın ve eşi sandığa giderek oy kullandı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi için oyunu eşi Günden Aydın ile birlikte Sığacık 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda kullandı.

Sığacık’ta ikâmet eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunda oyunu Sığacık 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda kulandı.

img-8624.jpg

Eşi Günden Aydın ile birlikte 1099 numaralı sandıkta oy kullanan Ahmet Aydın, geçen seçimlere göre katılımın daha düşük olduğu izlenimine dikkat çekerken Seferihisarlıları oy kullanmaya davet etti. Başkan Aydın: “Seçimlerin ülkemiz ve Seferihisarımız için güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Sığacık 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu sorumluları başta olmak üzere, okulda görevli bulunan AK Partililerle bir araya gelen Başkan Aydın gerçekleşen çalışmalar ile ilgili bilgi de aldı. Okul bahçesinde vatadandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın: “Bir vatandaşlık görevi olarak oyumuzu kullandık. 14 Mayıs’ta başlayan demokrasi şölenini bugün Büyük Türkiye Zaferi için taçlandıracağız. Bugün 14 Mayıs’ta olduğu gibi güzel bir seçim havası var. An itibariyle 14 Mayıs’a göre katılımın daha düşük seyrettiği izlenimi var. Tüm Seferihisarlıları oylarımızla Türkiye ve Seferihisar Yüzyılı’nı başlatmaya davet ediyor, sonucun ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seferihisar’da oy kullanılan tüm okulları ziyaret etmesi beklenen Başkan Aydın: “AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı üyesi 570 arkadaşımız sandık başında görevli. Gönüllülerimizle birlikte bu sayı yaklaşık bin civarında. Tüm arkadaşlarımızın, Türkiye demokrasisi adına aldıkları bu görev çok değerli. Her birine kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın oy sürecinin sona ermesinin ardından AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’na geçerek, oy sayma sürecini Seçim Koordinasyon Merkezi ile birlikte takip edeceğini bildirdi.

img-8625.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.